• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetimin bittiği gün olan ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim

bstka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
31
21
3
29
Merhaba arkadaşlar. Son adetimi 5 Eylül tarihinde oldum ve adetimin bittiği gün eşimle ilişkiye girdik sonrasında hiç ilişkiye girmedik 21 Eylül de balayı sistiti rahatsızlığı dolayısıyla doktora gitmiştim ultrason muayenesi sırasında doktorum sevinçle yumurtan çatlamış bak sağ tarafında hamile olabilirsin ben bu durumda sana hiç bir ilaç yazamam dedi ben ne zaman belli olur dediğimde haftaya gel kan tahlili yapalım ancak o zaman çıkar dedi. Bu arada 1 aydır folik asit kullanıyorum. Bu durumda ki fikriniz nedir sizce hamile olabilir miyim doktor muayenesi gününe kadar meraktan çatlayabilirim. Bu arada yumurtladığın dönemde gitmişsin,ilişkiye o aralarda girmeliydin diyenler oldu ama o zaman doktorum nasıl 1 hafta sonra gel kanından görüntüleriz dedi bunu anlayamıyorum. O dönem ilişkiye girince hamile kalınıyorsa bir hafta sonra görebilecek olduğunu düşünmesi saçma değil mi?

Merhaba arkadaşlar. Son adetimi 5 Eylül tarihinde oldum ve adetimin bittiği gün eşimle ilişkiye girdik sonrasında hiç ilişkiye girmedik 21 Eylül de balayı sistiti rahatsızlığı dolayısıyla doktora gitmiştim ultrason muayenesi sırasında doktorum sevinçle yumurtan çatlamış bak sağ tarafında hamile olabilirsin ben bu durumda sana hiç bir ilaç yazamam dedi ben ne zaman belli olur dediğimde haftaya gel kan tahlili yapalım ancak o zaman çıkar dedi. Bu arada 1 aydır folik asit kullanıyorum. Bu durumda ki fikriniz nedir sizce hamile olabilir miyim doktor muayenesi gününe kadar meraktan çatlayabilirim. Bu arada yumurtladığın dönemde gitmişsin,ilişkiye o aralarda girmeliydin diyenler oldu ama o zaman doktorum nasıl 1 hafta sonra gel kanından görüntüleriz dedi bunu anlayamıyorum. O dönem ilişkiye girince hamile kalınıyorsa bir hafta sonra görebilecek olduğunu düşünmesi saçma değil mi?
Her insanın yumurtlama süreci farklıdır adetten hemen sonra yumurtlamış olabilirsn ilişkiden 11-14 gün sonrası belli oluyor

Gebelik var mıymış acaba

Gebelik var mıymış acaba
Hayır gebelik yokmuş maalesef. Doktorumuz muayene sırasında daha kan testini istemeden ultrasona soktu ve biraz gereksiz eminlikte konuşup ümitlendirmiş oldu bizi. Rahiminde kalınlaşmış kendini hazırlamış balayı sürprizi geliyor vs dedi halbu ki her regl dönemine yakın rahim duvarı kalınlaşıp regl sırasında dökülerek atılırmış. Sadece hamilelik belirtisi değilmiş yani. Henüz yeni evliyiz elbette gardımı düşürmeyeceğim ama bebek düşünen isteyen bir çift olduğumuzdan bu yanılma gücümüze gitti 🙈 Umarım bundan sonrasında en hayırlı zamanda alırız güzel haberi,Allah kalpten isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

Doktorun böyle Ümit verici konuşması üzücü...

Back