• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime iki gün var erken gebelik testi çıkarırmı

Dublekahve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
61
33
3
28
Kızlar adetime iki gün var erken gebelik testi yapsam çıkarmı kahve rengi lekelenmem vardı biraz fazlalaşmaya başladı bende kan pıhtılaşması da olunca korkuyorum dayanamıcam yarın kan vericem ama bugün de erken gebelik testi yapsammı çıkar mı ona göre acile gidicem (adetime iki gün var)

Kızlar adetime iki gün var erken gebelik testi yapsam çıkarmı kahve rengi lekelenmem vardı biraz fazlalaşmaya başladı bende kan pıhtılaşması da olunca korkuyorum dayanamıcam yarın kan vericem ama bugün de erken gebelik testi yapsammı çıkar mı ona göre acile gidicem (adetime iki gün var)
Çıkar canım test yap ama acilede git Allah korusun düşük olmasın

Çıkar canım test yap ama acilede git Allah korusun düşük olmasın

Bunun icin acile gidilmez. Acil unitesini bu tur vakalarla mesgul etmeyin!
Adet oluyor olabilirsiniz. Asiri derece agriniz yoksa adet gununu bekleyin.
Erken gebelik testide deneyebilirsiniz. Eger hamileyseniz pozitif cikiyor adetten iki gun once.
Sabirli olmayi ogrenmek zorundasiniz.

Erken gebelik testide deneyebilirsiniz. Eger hamileyseniz pozitif cikiyor adetten iki gun once.
Merhaba insanlıktan nasibini almamış arkadaşım.. burası nedir nasıl bir sitedir? Soru sorma yasağı mı var? Burda bir sürü tecrübeli arkadaşlar var sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Şimdi gelelim emir küplerine sanane sen kimsin benimle bu şekilde konuşyosun azıcık edenini bil hamilelik hormonun EGO’na vurmuş sanırım!!! Ben iki kere kalp durmasından bebek kaybettim onun için erken öğrenmeye çalışıyorum acilde bugünler için var anladın mı! Bilip bilmeden yarar olmadan zarar olmayın!

Merhaba insanlıktan nasibini almamış arkadaşım.. burası nedir nasıl bir sitedir? Soru sorma yasağı mı var? Burda bir sürü tecrübeli arkadaşlar var sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Şimdi gelelim emir küplerine sanane sen kimsin benimle bu şekilde konuşyosun azıcık edenini bil hamilelik hormonun EGO’na vurmuş sanırım!!! Ben iki kere kalp durmasından bebek kaybettim onun için erken öğrenmeye çalışıyorum acilde bugünler için var anladın mı! Bilip bilmeden yarar olmadan zarar olmayın!

Asil siz insanliktan nasibini alamamisiniz. Doktorlari bu tarz seylerle mesgul etmeye utanmiyormusuz?
Acil servis kavraminin ne demek oldugunu idrak edemiyormusunuz?
Kusura bakmayin ama acil hastaligi derdi olanlar senin gibiler yuzunuzden siralarda perisan olmak zorunda degiller.
Asil insanlik o insanlari, ve orda calisanlari dusunmektir.
Erken gebelik testi denen bisey var. Onu kullansin. Adet gunu gectikten sonra istedigi testi yapabilir.

Benim 2 gün varken silik çıkmıştı sen mutlaka kan ver birde kan pıhtılaşması durumunda kan sulandırıcı veriyor doktorlar pıhtılaşma düşüğe sebep oluyomus doktorum öyle demişti ben 1 kere kimyasal gebelik yaşadık düştü suanda gebelik var kanımda ama çok erken öğrendim değerim düşük daha kahverengi lekelerimde var doktorum kan sulandırıcı ve progestan verdi önlem olarak sakın ihmal etme test yap bence

Asil siz insanliktan nasibini alamamisiniz. Doktorlari bu tarz seylerle mesgul etmeye utanmiyormusuz?
Kusura bakmayin ama acil hastaligi derdi olanlar senin gibiler yuzunuzden siralarda perisan olmak zorunda degiller.
Erken gebelik testi denen bisey var. Onu kullansin. Adet gunu gectikten sonra istedigi testi yapabilir.
Bence biraz sakin olun bende hamileyim anlayabiliyorum hormonlarinizi ama azicik sakin olun.konuya gelince ozelde acile gidince direk beta testi dediginde hic bir doktoru meskul etmiyosun parani veriyosun kanini aliyolar ve bekliyosun sonuc icin doktorluk hicbir durum yok suan cikisiniz asiri olmus bence derin bir nefes alin 🤷🏻‍♀️

Anladım seni ben ya hep hamilelikten bunlar tamam ablam👍 Size diyorum ki kan pıhtılaşması var erken gebelik testı beni ya yanıltırsa ya bebek var ise ben anlamassam test ile kalbi durursa o zaman nolcak lekelenmem var diyorum bu durumda elbette acile gidicem neden anlamıyorsunuz????

Bence biraz sakin olun bende hamileyim anlayabiliyorum hormonlarinizi ama azicik sakin olun.konuya gelince ozelde acile gidince direk beta testi dediginde hic bir doktoru meskul etmiyosun parani veriyosun kanini aliyolar ve bekliyosun sonuc icin doktorluk hicbir durum yok suan cikisiniz asiri olmus bence derin bir nefes alin 🤷🏻‍♀️
Teşekkürler destek için 🌸

Ben erken hamilelik testi yaptim cikmadi hemde faranjit olmustum doktora gittim erken gebeligi ayni gun yapmistim cikmadigi icin hamilelik suphem var demedim gerci doktorda sormadi igne vurdu ogun kortizonlu uzerine de 6 tane ilac verdi kullandim 2-3 gun adet duzensizligim oldugu icin bilmiyodum gelecegi gunu esime dedim agrim var gogsumde hassas adet olucam galiba ama 3 gundur suruyo hic bu kadar uzun surmemisti dedim kaset test aldik bi iki gun daha gelmese yapicaktim o aksam uzandim burayi okuyodum bi hatunun sat benden 1 gun once ve benimle ayni seyi yasamis erken gebelik yapmis cikmamis kaset testte cikmis kalktim bende yaptim ikiside silik cizgi cikti testlerin gece acile kostuk ve bebismis meger 😍 darisi isteyenlerin basina

Duyar kasmak için yorum kısmını meşgul etmeyin lütfen!
yorum yapmak için yapmayın. Duyar kasmayın. Tüp bebek tedavisi gördüm, test günüm Cumartesi’ye denk geldi gittim acilde yaptırdım. Ne diyecektim Pazartesi’yi beklemem lazım, işgal etmeyeyim mi? Nolur halden anlayan yorumlar yapın, kim bilir bu bayan nasıl beklemiş nasıl acılar çekmiş belki de senelerdir çocuk hasreti çekiyordur. Başınıza gelmeden bilemezsiniz.

Benim 2 gün varken silik çıkmıştı sen mutlaka kan ver birde kan pıhtılaşması durumunda kan sulandırıcı veriyor doktorlar pıhtılaşma düşüğe sebep oluyomus doktorum öyle demişti ben 1 kere kimyasal gebelik yaşadık düştü suanda gebelik var kanımda ama çok erken öğrendim değerim düşük daha kahverengi lekelerimde var doktorum kan sulandırıcı ve progestan verdi önlem olarak sakın ihmal etme test yap bence
Yaaa çok geçmiş olsun.. benim de şuan kahve rengi lekelenmem var iki saate test yapcam evet doktor iğne ve ilaçlardan bahsetmişti 🙁 inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Duyar kasmak için yorum kısmını meşgul etmeyin lütfen!
yorum yapmak için yapmayın. Duyar kasmayın. Tüp bebek tedavisi gördüm, test günüm Cumartesi’ye denk geldi gittim acilde yaptırdım. Ne diyecektim Pazartesi’yi beklemem lazım, işgal etmeyeyim mi? Nolur halden anlayan yorumlar yapın, kim bilir bu bayan nasıl beklemiş nasıl acılar çekmiş belki de senelerdir çocuk hasreti çekiyordur. Başınıza gelmeden bilemezsiniz.
Sizden Allah razı olsun gerçekten

Durumunun acil olduğunu düşünen her hastanın acile gitme hakkı vardır. Kaldı ki acilde hastalar çoğu hastanede kırmızı-yeşil-sarı alan gibi durumlarına göre olan alanlarda muayene olurlar daha küçük yerlerde de hastanın aciliyet durumuna göre. Kan testleri gibi testlerde de aynı şekilde ‘aciliyeti’ olanlara öncelik verilir. Yani hasta istediği yerde muayene olma, test yaptırma hakkına sahiptir.

Özellerde akşam kadın doğumcular oluyor tafsıyem bence bu kadar kendınizi sitrese sokmayın imkanınız varsa özele her zaman gidip tahlil yaptırabilirsiniz

Yaaa çok geçmiş olsun.. benim de şuan kahve rengi lekelenmem var iki saate test yapcam evet doktor iğne ve ilaçlardan bahsetmişti 🙁 inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Amin canım inşallah bebeğine kavuşursun Rabbim hepimize nasip etsin 🤲🏻 Acile git kanınıda ver insallah güzel sonuçlar alırsın❤️

Back