ADETİME DAHA 16 GÜN VAR VE GÖĞÜSLERİM ÇOK AĞRIYO

Su nehri

Rabbim hep yanımızda ol
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
249
204
18
Merhaba kardeşlerim ben 19 yaşında evli bir bayanim 1.5 yıldır evliyim biraz küçüğüm ama doğuluyum bu yüzden ...Ben anne olmayı çok istiyorum ama olmuyo adetim çok düzenli ama her ay adet günüme 15-16 gün kala adet ağrılarım başlıyo göğüslerim çok ağrıyo kramplar giriyo ve bende hepsinde umudumu kaybediyorum haa bu seferde adet olucam diyorum ve hepsinde oldum .

Daha yumurtlama günlerindesin canım bu günleri değerlendirin. Bir de eşine her hangi bir test yapıldı mı belki onda sorun vardır

15-16 gün kala olan ağrılar adet ağrısı değil canım adetlerin düzenliyse döngünün ortalarında ovulasyon dönemi dediğimiz yumurtlama dönemine giriyorsun, bugünleri değerlendirin sık ilişkiye girin, hakkınızda hayırlısı olsun..

Daha yumurtlama günlerindesin canım bu günleri değerlendirin. Bir de eşine her hangi bir test yapıldı mı belki onda sorun vardır
Evet bende öyle dedim hepsinde eşimle birlikte oldum .Yapıldı varikosel ameliyat oldu .Ama sonuçları düzgün şimdi

Teşekkür ederim değerlendirdim ama olmuyo bu ağrılar adet günüme kadar devam ediyo

ovulasyon testi denedin mi canım? Tam gününü tespit etmek yumurtanın çatladığı günü tespit etmek için
Denedim koyu çizgide eşimle birlikte oldum ama olmadı Eşim varikosel ameliyatı oldu belki ondandır ama sonuçlar iyi şimdi

Kuzum takma daha 19 sun bende 20 yaşındayım evliyim ama düşünmüyorum evine istediğin herşeyi al istediğini al giyin bence hemen düşünme

Bende 19 yaşındayım geçen ay düşük yaptım bu ay da yine deniyoruz cok istiyoruz bakalim adetime 8 gun kaldı belirtileri görüyorum

ovulasyon testi denedin mi canım? Tam gününü tespit etmek yumurtanın çatladığı günü tespit etmek için
Bu testi ben yeni duydum adetime 8 gun var denedim bazilarilarin da hamileligi belli ediyomus c koyu t silik çıktı gebelik testi için ds erken olduğunu düşünüyorum ama dayanamayip dun yapmıştım negatif . Beklemek cok zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…