- Konu Sahibi kiiirpapatyasiii
-
Maşallah cnm rabbim daim etsin benim testler negatif çıkıp idrardaHerkes istikrarla yumurtlama dedi ama ben hamileymişim canım şükürYani hamileliğimi neredeyse 15 gün önceden tahmin etmişim Allah’ın işi adetime 9 gün kala test yaptım erken gebelik silik çizgi çıktı kan verdim beta 15 çıktı şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz canım inşallah sende hamilesindir ❤
Sağlıkla alın kucağınızaHerkes istikrarla yumurtlama dedi ama ben hamileymişim canım şükürYani hamileliğimi neredeyse 15 gün önceden tahmin etmişim Allah’ın işi adetime 9 gün kala test yaptım erken gebelik silik çizgi çıktı kan verdim beta 15 çıktı şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz canım inşallah sende hamilesindir ❤
Biraz daha bekle canım herkesin hamileliği farklı oluyor sen kendini takip et gerçekten insan kendini tanıdı mı anlıyor ümidini yitirme kafana da takma dikkat et yinede ağır kaldırma dinlen dua edeceğim senin için Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsinMaşallah cnm rabbim daim etsin benim testler negatif çıkıp idrarda
Amİn çok saol cnmBiraz daha bekle canım herkesin hamileliği farklı oluyor sen kendini takip et gerçekten insan kendini tanıdı mı anlıyor ümidini yitirme kafana da takma dikkat et yinede ağır kaldırma dinlen dua edeceğim senin için Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah bol dua kimin kime duası kabul olur bilinmezSağlıkla alın kucağınıza☺
Bende 15 gün kala süphelendım ama hep negatifti son regle 5 gün kala test silik çizgi çıktıAmin inşallah bol dua kimin kime duası kabul olur bilinmez
Burda umutla bekleyen çok üzülen sonradan hamile çıkmayan sonuca üzüldüğüm çok ınsan var O yüzden misal hemen hamilesin yazamıyorum bosyere ümitlendirip üzülmesini istemıyorum. İnşallah isteyen herkese nasip olur sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlarAmin inşallah bol dua kimin kime duası kabul olur bilinmez
Kesinlikle haklısınız ama ben hamilemiyim demedim hani bu durumda olan var mı diye merak ettim yoksa bende çok bekledim test başında şimdiye kadar Allah herkesin gönlüne göre versin Rabbim sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlatlar versinBurda umutla bekleyen çok üzülen sonradan hamile çıkmayan sonuca üzüldüğüm çok ınsan var O yüzden misal hemen hamilesin yazamıyorum bosyere ümitlendirip üzülmesini istemıyorum. İnşallah isteyen herkese nasip olur sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar ☺
Amin inşallah tüm kalbimle öğrendiğim günden beri dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin acılarını göstermesin evlatların da inşallahHayırlı olsun size Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim adetlerim düzensiz. 2 ay önce kürtaj oldum. Doktor ilk adetten sonra korunma dedi. Bakalım aynı belirtiler bende de var Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin.
5 haftada benimde sadece kese vardır belli belirsiz dediler hatta yok bile olabilir bebek dediler çok üzülmüştüm 1 hafta sonra 6 olunca bebeği gördük ama kalp atışı duyamadık haftaya duyacağım inşallah rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar 5+2 gebelikte kese görünüp bebek oluşmamış olması normalmi ?
Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olur derler. Test yaptım negatif çıktı . Bakalım umutlar gelecek aya kaydı. Hayırlısı olsun.Amin inşallah tüm kalbimle öğrendiğim günden beri dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin acılarını göstermesin evlatların da inşallah
Buraya geç yazdım çünkü sağlıklı gebelik olduğundan emin olmak istedim ve istikrarla yumurtlama sancısı deniyorHayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına al inşallah.
Çarşamba yazmışın beta 15 diye çok düşük bir değer o ilk yazdığın günlerde ilişki olduysa şimdi öğrenmen kadar doğal bir durum yok. Belli ki yumurtlama ağrısıymış. Yani daha hamile olmadan anlaman mümkün değil. En fazla bu ay gebe kalacağım diye hissetmiş olabilirsin.:)
Yaa bende de aynı belirtiler var ve adetime de tam 13 gün var.. Acaba bu, belirtilerdennsonra sonra mı hamile olduğunuzu öğrendiniz. Yumurtlama günleri hiçç kasıklarım ağrımaz yada nadiren çok hafif ağrır. ama şimdi 5 gündür ağrıyor ya ilk defa böyle bişey yaşıyorum bendeYanlış hesap yapmıyorum en son 16 ağustosta 5 gün adet gördüm adetim 30 ile 33 gün arasında geliyor Bat 16-17-18 Eylül
Daha önce de ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım hiç böyle adet sancısı gibi sancım olmadı yumurtlama döneminde 3 4 gündür sancım var yumurtlama için uzun bir süreç değil mi?
Belirtilerden sonra öğrendim çünkü baya adet sancısı gibi sancım vardı ve ilk defa olmuştu. İnşallah sizde çift çizgi görürsünüz tabi ki de dua ederim hergün ediyorum Rabbim hakeden gönülden isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahYaa bende de aynı belirtiler var ve adetime de tam 13 gün var.. Acaba bu, belirtilerdennsonra sonra mı hamile olduğunuzu öğrendiniz. Yumurtlama günleri hiçç kasıklarım ağrımaz yada nadiren çok hafif ağrır. ama şimdi 5 gündür ağrıyor ya ilk defa böyle bişey yaşıyorum bendeyaşlarımız da Aynıymış canım benim içinde dua eder misin
Amin inşallah benim ağrılarım sebebi belli oldu iyice şiddetlenmişti bacağıma vuruyordu doktora gittim vajinal enfeksiyon varmış.. Oağrı yapmış Ama hala bata son 5 hayırlısıBelirtilerden sonra öğrendim çünkü baya adet sancısı gibi sancım vardı ve ilk defa olmuştu. İnşallah sizde çift çizgi görürsünüz tabi ki de dua ederim hergün ediyorum Rabbim hakeden gönülden isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Rabbim en yakın zamanda nasip etsin en hayırlı şekilde canımAmin inşallah benim ağrılarım sebebi belli oldu iyice şiddetlenmişti bacağıma vuruyordu doktora gittim vajinal enfeksiyon varmış.. Oağrı yapmış Ama hala bata son 5 hayırlısı
Amin canım sağolRabbim en yakın zamanda nasip etsin en hayırlı şekilde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?