Adetime daha 13 gün var ama adet sancısı gibi sancım var

Maşallah cnm rabbim daim etsin benim testler negatif çıkıp idrarda

Sağlıkla alın kucağınıza

Maşallah cnm rabbim daim etsin benim testler negatif çıkıp idrarda
Biraz daha bekle canım herkesin hamileliği farklı oluyor sen kendini takip et gerçekten insan kendini tanıdı mı anlıyor ümidini yitirme kafana da takma dikkat et yinede ağır kaldırma dinlen dua edeceğim senin için Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin

Amİn çok saol cnm

Amin inşallah bol dua kimin kime duası kabul olur bilinmez
Burda umutla bekleyen çok üzülen sonradan hamile çıkmayan sonuca üzüldüğüm çok ınsan var O yüzden misal hemen hamilesin yazamıyorum bosyere ümitlendirip üzülmesini istemıyorum. İnşallah isteyen herkese nasip olur sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar

Kesinlikle haklısınız ama ben hamilemiyim demedim hani bu durumda olan var mı diye merak ettim yoksa bende çok bekledim test başında şimdiye kadar Allah herkesin gönlüne göre versin Rabbim sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlatlar versin

Hayırlı olsun size Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim adetlerim düzensiz. 2 ay önce kürtaj oldum. Doktor ilk adetten sonra korunma dedi. Bakalım aynı belirtiler bende de var Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin.

Amin inşallah tüm kalbimle öğrendiğim günden beri dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin acılarını göstermesin evlatların da inşallah

Merhaba arkadaşlar 5+2 gebelikte kese görünüp bebek oluşmamış olması normalmi ?
5 haftada benimde sadece kese vardır belli belirsiz dediler hatta yok bile olabilir bebek dediler çok üzülmüştüm 1 hafta sonra 6 olunca bebeği gördük ama kalp atışı duyamadık haftaya duyacağım inşallah rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına al inşallah.
Çarşamba yazmışın beta 15 diye çok düşük bir değer o ilk yazdığın günlerde ilişki olduysa şimdi öğrenmen kadar doğal bir durum yok. Belli ki yumurtlama ağrısıymış. Yani daha hamile olmadan anlaman mümkün değil. En fazla bu ay gebe kalacağım diye hissetmiş olabilirsin.:)

Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olur derler. Test yaptım negatif çıktı . Bakalım umutlar gelecek aya kaydı. Hayırlısı olsun.

Buraya geç yazdım çünkü sağlıklı gebelik olduğundan emin olmak istedim ve istikrarla yumurtlama sancısı deniyor sancılarım 1 2 Eylül gibi oldu adet olacakmışım gibi 5 Eylül de buraya yazdım 8 Eylül de test yaptım silik çıktı kan verdim 15 çıktı ve 10 Eylül 45 diye yükselerek gitti 2 gün önce de keseyi gördüm şükür Allah’a yani vücudumu çok iyi tanıyorum diyelim o zaman Allah isteyip olmayan herkese nasip etsin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Yaa bende de aynı belirtiler var ve adetime de tam 13 gün var.. Acaba bu, belirtilerdennsonra sonra mı hamile olduğunuzu öğrendiniz. Yumurtlama günleri hiçç kasıklarım ağrımaz yada nadiren çok hafif ağrır. ama şimdi 5 gündür ağrıyor ya ilk defa böyle bişey yaşıyorum bende yaşlarımız da Aynıymış canım benim içinde dua eder misin

Son düzenleme:
Belirtilerden sonra öğrendim çünkü baya adet sancısı gibi sancım vardı ve ilk defa olmuştu. İnşallah sizde çift çizgi görürsünüz tabi ki de dua ederim hergün ediyorum Rabbim hakeden gönülden isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Amin inşallah benim ağrılarım sebebi belli oldu iyice şiddetlenmişti bacağıma vuruyordu doktora gittim vajinal enfeksiyon varmış.. Oağrı yapmış Ama hala bata son 5 hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…