Adetime daha 13 gün var ama adet sancısı gibi sancım var

Adet düzenin 30 un üzerindeyse suan yumurtluyosun canım degerlendirin bu gunlerı .

Kuzu bu ay ben de çok fena ağrı çektim 2 günlük yumurtlamada. Zirve yapana dek olabiliyor.

Arkadaşlara katılıyorum eğer ki 30-33 gün ise döngün şu an yumurttan çatlıyordur. Yumurtan çatladıktan 14 gün sonrada adet olacaksın işte tam senin dediğin tarih oluyor. Bazı aylar regli ağrısı gibi olabiliyor çatlama ağrısı merak etme.

Canim dedigin gibi adetten hemen sonra da yumurtlamış olabilirsin ama yumurtlamadan 12,14 gun sonra adet başlıyor. Sen bugünleri yine de degerlendir. Bi kac gun sonra da hafif kaşık ağrıları devam ederse test yaparsin. Insallah hersey gönlünüzce olur ❤

Adetten 14 gün önce olur yumurtlama, hesabına göre ya dün yumurtladın yada yumurtlamak üzeresin tabir biraz tuhaf oldu kusura bakma.. Değerlendir bu günü de derim ben

Aynı durumdayız 13 gün var adetime cumartesi dra gittim yumurtan çatlamış dedi 2 gunu degerlendir dedi.cumartesiden önce 4 5 gün hayıt suyu içmiştim.su an midem bulanıp aşırı bi halsizim hamileliğin acaba çok erken ama yoksa adetmi olcam diyorum adetlerim de duzenlidir

Döllenmesi 10 gün çok erken psıkolojık yada hayıt suyundan mı bılmem olabılır

Ama dr dediğini yaptıysanız yanı degerlendırdıysenız olma şansın var 12. Günü falan belli oluyor yada adet gecıkmesınde anlarsın

Ama dr dediğini yaptıysanız yanı degerlendırdıysenız olma şansın var 12. Günü falan belli oluyor yada adet gecıkmesınde anlarsın ☺☺
Ay bi de dr dediki hemen git ilişkiye gir hatta bugün 2 kez olsn mümkünse dedi oğlum 21 aylik tüple hamile kaldım gündüz uyumadi tee akşam oldu bizimde.kardes istemio heralde

Herkes istikrarla yumurtlama dedi ama ben hamileymişim canım şükür Yani hamileliğimi neredeyse 15 gün önceden tahmin etmişim Allah’ın işi adetime 9 gün kala test yaptım erken gebelik silik çizgi çıktı kan verdim beta 15 çıktı şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz canım inşallah sende hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…