- Konu Sahibi kiiirpapatyasiii
-
Adet düzenin 30 un üzerindeyse suan yumurtluyosun canım degerlendirin bu gunlerı .Yanlış hesap yapmıyorum en son 16 ağustosta 5 gün adet gördüm adetim 30 ile 33 gün arasında geliyor Bat 16-17-18 Eylül
Daha önce de ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım hiç böyle adet sancısı gibi sancım olmadı yumurtlama döneminde 3 4 gündür sancım var yumurtlama için uzun bir süreç değil mi?
Kuzu bu ay ben de çok fena ağrı çektim 2 günlük yumurtlamada. Zirve yapana dek olabiliyor.Yanlış hesap yapmıyorum en son 16 ağustosta 5 gün adet gördüm adetim 30 ile 33 gün arasında geliyor Bat 16-17-18 Eylül
Daha önce de ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım hiç böyle adet sancısı gibi sancım olmadı yumurtlama döneminde 3 4 gündür sancım var yumurtlama için uzun bir süreç değil mi?
Arkadaşlara katılıyorum eğer ki 30-33 gün ise döngün şu an yumurttan çatlıyordur. Yumurtan çatladıktan 14 gün sonrada adet olacaksın işte tam senin dediğin tarih oluyor. Bazı aylar regli ağrısı gibi olabiliyor çatlama ağrısı merak etme.Merhaba hanımlar. Umarım başına böyle birşey gelen vardır ya da fikri olan. Benim adetimin üstünden 15 gün geçti 5 gün adet gördüm yani adeti de sayarsak 20 gün oldu adetime 13 gün var daha ama kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi ama daha hafif sanki eşimle adetim bitikten sonra 2 güne 1 değerlendirdik. Baş dönmem mide bulantım ve kasık ağrım var en çok beni bu şüphelendirdi başına böyle birşey gelip önceden hamile olduğunu öğrenen var mı?
Çok teşekkür ederim inşallahNormal canım 6-7 haftalıkken bebegı gorebılırsın
Minnağın kalp atışı huzurla dolar inşallah kulaklarınaÇok teşekkür ederim inşallahdoktor altı haftalık dedi son adetime gore ama ultrasonda kese görünümüne göre 5 + 2 umarım kalbinin sesini duyarım ondan sonra rahat bir nefes Alicam inşallah ♥
Neguzel bı dua amin çok teşekkür ederimMinnağın kalp atışı huzurla dolar inşallah kulaklarına
Canim dedigin gibi adetten hemen sonra da yumurtlamış olabilirsin ama yumurtlamadan 12,14 gun sonra adet başlıyor. Sen bugünleri yine de degerlendir. Bi kac gun sonra da hafif kaşık ağrıları devam ederse test yaparsin. Insallah hersey gönlünüzce olur ❤Düzenli şükürFarklı günlerde yumurtlama görüyorum bu ay da dediğim gibi takip edemedim acaba adetten hemen sonra gördüm de gebe miyim diye aklıma geldi çünkü baya adet sancısına benzer ağrım var ama adetime daha var bilemedim test yapıp yapmamakta kararsızım
Normal, bendede gözükmedi, dün gittik dr'a 7 haftalıktı gördük Allah'ın izniyle, minicikti.. Stres yapma cnm, 2 hafta sonra gidersin dr'a, duyarsın inşallah kalp sesiniMerhaba arkadaşlar 5+2 gebelikte kese görünüp bebek oluşmamış olması normalmi ?
Adetten 14 gün önce olur yumurtlama, hesabına göre ya dün yumurtladın yada yumurtlamak üzeresinMerhaba hanımlar. Umarım başına böyle birşey gelen vardır ya da fikri olan. Benim adetimin üstünden 15 gün geçti 5 gün adet gördüm yani adeti de sayarsak 20 gün oldu adetime 13 gün var daha ama kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi ama daha hafif sanki eşimle adetim bitikten sonra 2 güne 1 değerlendirdik. Baş dönmem mide bulantım ve kasık ağrım var en çok beni bu şüphelendirdi başına böyle birşey gelip önceden hamile olduğunu öğrenen var mı?
İnşallahNormal, bendede gözükmedi, dün gittik dr'a 7 haftalıktı gördük Allah'ın izniyle, minicikti.. Stres yapma cnm, 2 hafta sonra gidersin dr'a, duyarsın inşallah kalp sesini❤
Hayırlısıyla duyarsın inşallah cnmİnşallah1 hafta sonra bende gidicem bakalim.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aynı durumdayız 13 gün var adetime cumartesi dra gittim yumurtan çatlamış dedi 2 gunu degerlendir dedi.cumartesiden önce 4 5 gün hayıt suyu içmiştim.su an midem bulanıp aşırı bi halsizim hamileliğin acaba çok erken ama yoksa adetmi olcam diyorum adetlerim de duzenlidirMerhaba hanımlar. Umarım başına böyle birşey gelen vardır ya da fikri olan. Benim adetimin üstünden 15 gün geçti 5 gün adet gördüm yani adeti de sayarsak 20 gün oldu adetime 13 gün var daha ama kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi ama daha hafif sanki eşimle adetim bitikten sonra 2 güne 1 değerlendirdik. Baş dönmem mide bulantım ve kasık ağrım var en çok beni bu şüphelendirdi başına böyle birşey gelip önceden hamile olduğunu öğrenen var mı?
Döllenmesi 10 gün çok erken psıkolojık yada hayıt suyundan mı bılmem olabılırAynı durumdayız 13 gün var adetime cumartesi dra gittim yumurtan çatlamış dedi 2 gunu degerlendir dedi.cumartesiden önce 4 5 gün hayıt suyu içmiştim.su an midem bulanıp aşırı bi halsizim hamileliğin acaba çok erken ama yoksa adetmi olcam diyorum adetlerim de duzenlidir
Ay bi de dr dediki hemen git ilişkiye gir hatta bugün 2 kez olsn mümkünse dedi oğlum 21 aylik tüple hamile kaldım gündüz uyumadi tee akşam oldu bizimde.kardes istemio heraldeAma dr dediğini yaptıysanız yanı degerlendırdıysenız olma şansın var 12. Günü falan belli oluyor yada adet gecıkmesınde anlarsın ☺☺
Olacak inş sorunsuzAy bi de dr dediki hemen git ilişkiye gir hatta bugün 2 kez olsn mümkünse dedi oğlum 21 aylik tüple hamile kaldım gündüz uyumadi tee akşam oldu bizimde.kardes istemio heralde
AminnnnnHayırlısıyla duyarsın inşallah cnmaminn bu arada, cümlemize inşallah ☺
Herkes istikrarla yumurtlama dedi ama ben hamileymişim canım şükürAynı durumdayız 13 gün var adetime cumartesi dra gittim yumurtan çatlamış dedi 2 gunu degerlendir dedi.cumartesiden önce 4 5 gün hayıt suyu içmiştim.su an midem bulanıp aşırı bi halsizim hamileliğin acaba çok erken ama yoksa adetmi olcam diyorum adetlerim de duzenlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?