• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 9gün kala şiddetli gebelik belirtileri

roseni kullanıcısından alıntı
evet dayanamayıp ikinci testi de yaptım bu sefer koyu olaraktan ikinci çizgi çıktı inş. boş gebelik değildir cuma gününe kadar dönüp durucam yatakta anlaşılan

Gözünaydin.Allah tamamina erdirsin...:nazar:

benim de son adet tarihim 31 ağustos idi. ben de 25-26 günde bir oluyorum ve bugün sabah yaptığım idrar testinde iki çizgiyi gördüm gerçi ikinci çizgi silik biraz ama doktora gidip kan testi yaptırıcam emin olmak için... kalbim deli gibi çarpıyor şuanda.. doktor cuma gelecekmiş. nasıl sabredeceksem cumaya kadar

İnşallah hayırlısı olur bende yarın doktora gidicem ,gerçe benim reglim 30 eylül ama bakalım çalışmlara devam 14 Eylülde doktora gittiğimde yumurta güzel büyümüş demişti:) ve bu hafta sıkı çalış demişti bende habire kuru incir yedim adamda keçiboynuzu :1::1: eee tutar inşallah :1::1::49:

umudunu kırmak için söylemiyorum ama gebeliğin ilk haftalarında bu kadar belirti olmaz heleki 9 gün varsa adetine..tabiki yoktur diyemem ama psikolojik de olabilir.yani gebelik hormonu belli bir seviyeye ulaşmadan bulantılar,kokulara hassasiyet olmuyor diye biliyorum en azından adetinin geçmiş olmasıyla renk verir bu belirtiler.ama yine de beklenen adet tarihinde bir daha test yap inşallah istediğin gibi olur..

5 ve 5 den yukarı olması lazım tatlım ama genelde döllenmeden 10 gün sonra hormonlar artmaya başlıyor eğer negatifi de görürseniz moralinizi bozmayın geç döllenme olma ya da 10 günü doldurmama ihtimali var.Bir de pozitif çıktıktan sonra 1 gün arayla bir daha yapın değer 2 ye katlanmalı gittiğiniz doktor da katlanıp katlanmadığına bakcak :)
kan testi degerim 31.8 cıktı

kan testi degerim 31.8 cıktı

benimki de 23 çıktı daha adetime 5-6 gün var değer düşük dedi doktorda çok moralim bozuk kızlar salı güü tekrar test istedi kızlar benim için dua edin kuzucum tutunsun bana....

değere göre hamileyim umutsuzluğa kapılmayayım dimi kızlaarrr!!!!!11

Son düzenleme:
benimki de 23 çıktı daha adetime 5-6 gün var değer düşük dedi doktorda çok moralim bozuk kızlar salı güü tekrar test istedi kızlar benim için dua edin kuzucum tutunsun bana....

değere göre hamileyim umutsuzluğa kapılmayayım dimi kızlaarrr!!!!!11

moralını bozma canım benımde ıkıncı testım pazar gunu ılk degerım 31,8 hayırlısı olsun topıgımıze kavusuruz ınsallah

Dün doktora gittim ve sonuç hüsran yani öyle galiba, yumurtam fazla büyümüş ve kist olmuş:( ne olacak bilmiyorum.... üzüldüm dün....

Günaydın kızlar
benimde 6 gün var ama göğüs uçlarında beyaz pütürcüklenme var ve 2 gündürde bulantılarım var saçma sapan zamanlarda birden bulanıyor. Bir de dün akşam kasıklarıma bıçak saplıyorlarmış gibi sancılar saplandı.

umudunu kırmak için söylemiyorum ama gebeliğin ilk haftalarında bu kadar belirti olmaz heleki 9 gün varsa adetine..tabiki yoktur diyemem ama psikolojik de olabilir.yani gebelik hormonu belli bir seviyeye ulaşmadan bulantılar,kokulara hassasiyet olmuyor diye biliyorum en azından adetinin geçmiş olmasıyla renk verir bu belirtiler.ama yine de beklenen adet tarihinde bir daha test yap inşallah istediğin gibi olur..

kokulara karşı hassasiyetim şöyle, mesela atıyorum hamur koktu gibi. Bulantı yok zaten. Du bakalım hayırlsı :16:

günaydın kızlar
benimde 6 gün var ama göğüs uçlarında beyaz pütürcüklenme var ve 2 gündürde bulantılarım var saçma sapan zamanlarda birden bulanıyor. Bir de dün akşam kasıklarıma bıçak saplıyorlarmış gibi sancılar saplandı.

o bahsettiğin gögüs uclarındakilerden bendede var. Hatta dün ucundan NE ALAKAYSA çok çok az, MİNİCİK süt gelmiş :))))

Son düzenleme:
Arkadaslar hakkinizda hayirlisi olsun,insaallah bebislerinize kavusursunuz..

Back