• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 9gün kala şiddetli gebelik belirtileri

sedefle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
138
14
26
Ankara
Kızlar adetime daha 9 gün var ağustos 29da son adet günümün ilk başlangıcını yaşadım. Genelde 26-28 gün arası yaşıyorum adetimi yani normal düzeyde sanırım ....
Hamilelik anlamında belirtileri çok fazla, gögüs uçlarımda kabarmalar, baş-diş eti-kulak ağrıları yaşıyorum. Hiç yemediğim şeyleri yiyorum :) örneğin muz ve yoğurt. Kokulara karşı hassasiyetim müthiş arttı vs vs vs.
şimdi gidip test aldım rabbim hayırlısını versin. Daha yapmadım, patronum gitsin yapcam inşallah :)))
benimle aynı durumda olan varmı merak ediyorum. Hamilemiyimdir ki ...

Kızlar adetime daha 9 gün var ağustos 29da son adet günümün ilk başlangıcını yaşadım. Genelde 26-28 gün arası yaşıyorum adetimi yani normal düzeyde sanırım ....
Hamilelik anlamında belirtileri çok fazla, gögüs uçlarımda kabarmalar, baş-diş eti-kulak ağrıları yaşıyorum. Hiç yemediğim şeyleri yiyorum :) örneğin muz ve yoğurt. Kokulara karşı hassasiyetim müthiş arttı vs vs vs.
şimdi gidip test aldım rabbim hayırlısını versin. Daha yapmadım, patronum gitsin yapcam inşallah :)))
benimle aynı durumda olan varmı merak ediyorum. Hamilemiyimdir ki ...

Su an idrar testinde cikmayabilir cikmazsa hemen umutsuzluga düsme bekledigin günde adetin gelmezse bir de o zaman yapabilirsin.Ama psikolojikte olabilir.
Insaallah gönlünden geceni kucagina alman nasip olur.:16:

selam kızlaaar :)
daha yeni üyeyim ama takipteyim :) 6 aylık evliyim korunmadık ama şimdilik olmuyor BAT 27 Eylül, dün iğne ve idrarla evde test yaptım çıkmadı nekadar doğru bilmiyorum ama çok da ümitlenmek istemiyorum heray sıkıldım kırmızılardan ,şimdi karıştırırken gördüm kafam karıştı yine benim bacaklarım eklem yerleri ağrıyor oturarak çalışıyorum yani ayakta olsam neyse dicem ama hayırlısı artık

selam kızlaaar :)
daha yeni üyeyim ama takipteyim :) 6 aylık evliyim korunmadık ama şimdilik olmuyor BAT 27 Eylül, dün iğne ve idrarla evde test yaptım çıkmadı nekadar doğru bilmiyorum ama çok da ümitlenmek istemiyorum heray sıkıldım kırmızılardan ,şimdi karıştırırken gördüm kafam karıştı yine benim bacaklarım eklem yerleri ağrıyor oturarak çalışıyorum yani ayakta olsam neyse dicem ama hayırlısı artık

canım benimde 4.denemem ama daha bişi yok sıkıntı stres yapma :) olur allahn izniyle benimde bu ay fena bacak ağrılarım vardı brzda mevsimsel sanırım aldanma o belirtilere ufacık üşütsen kasıkta ağrıo bacakta kalçada sabretmek gerek hayırlısı yinede inş bebişin seninledir :)

canım benimde 4.denemem ama daha bişi yok sıkıntı stres yapma :) olur allahn izniyle benimde bu ay fena bacak ağrılarım vardı brzda mevsimsel sanırım aldanma o belirtilere ufacık üşütsen kasıkta ağrıo bacakta kalçada sabretmek gerek hayırlısı yinede inş bebişin seninledir :)

Saol canım desteğin için emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz :)

hepinize teşekkür ediyorum çok iyi moral veriyo burası :16:
dün yaptım testimi tek çizgi çıktı, burda çalışan bi abla var gögüs ucuma baktı benim ilk hamileliğimdeki kabarcıklar sendede var bence hamişsin dedi ama bakalım :)) umudumu kesmedim adetim düzenli oldğu için :nazar: çok şükür ozman belli olur işte :)

Vucüt sıcaklığı var mı ?
benim en büyük belirtim vücut sıcaklığımdı.

vucüt değilde yanaklarımda böyle nasıl anlatıyım ellemedende hissedebildiğim hafiften sıcaklık seziyorum ama yeni yeni olmaya başladı yani en fazla 2 veya 3 gündür.

benim de son adet tarihim 31 ağustos idi. ben de 25-26 günde bir oluyorum ve bugün sabah yaptığım idrar testinde iki çizgiyi gördüm gerçi ikinci çizgi silik biraz ama doktora gidip kan testi yaptırıcam emin olmak için... kalbim deli gibi çarpıyor şuanda.. doktor cuma gelecekmiş. nasıl sabredeceksem cumaya kadar

tatlım aynı belirtileri aynı zamanda ben de yaşamıştım göğüs ucum çıkmıştı hatta çikolatalı dondurmadan tuz tadı alıyodum o kadar coşmuştum :9: 4 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı eşim ümidi kesti ama ben kesmedim gecikmem oldu yine sabırla bekledim gecikme günü yine çıkmaz belki diye.Gecikmenin 4. günü yaptığımda hiç beklememe gerek kalmadan silik de olsa 2. çizgiyi gördük :) içimden bi ses hamilesin diyo inş çift çizgiyi gecikme yaşarsın da görürsün :16:

benim de son adet tarihim 31 ağustos idi. ben de 25-26 günde bir oluyorum ve bugün sabah yaptığım idrar testinde iki çizgiyi gördüm gerçi ikinci çizgi silik biraz ama doktora gidip kan testi yaptırıcam emin olmak için... kalbim deli gibi çarpıyor şuanda.. doktor cuma gelecekmiş. nasıl sabredeceksem cumaya kadar

hayırlısı olsun hayatım senin gene 2 güncük kalmış :) benim daha var ya. bakalım nolcak rabbim hayırlsı neyse onu yaşatsın hepimize :16:

tatlım aynı belirtileri aynı zamanda ben de yaşamıştım göğüs ucum çıkmıştı hatta çikolatalı dondurmadan tuz tadı alıyodum o kadar coşmuştum :9: 4 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı eşim ümidi kesti ama ben kesmedim gecikmem oldu yine sabırla bekledim gecikme günü yine çıkmaz belki diye.Gecikmenin 4. günü yaptığımda hiç beklememe gerek kalmadan silik de olsa 2. çizgiyi gördük :) içimden bi ses hamilesin diyo inş çift çizgiyi gecikme yaşarsın da görürsün :16:

Silik çizgiye çok inanmıyrum açıkcası çünkü bundan bikaç ay öncesi arkadaşımın merakıyla gidip yaptığımızda olmuştu bendede. Ama hiç belirti yoktu sadece meraktan yapmıştık :)) sabır çok önemli. Bide ben şunu farkettim burda konulara çok dalınca piskolojikman etkileniyorum, acabalar beynimi yiyo oyüzden herşey olacağına varsın. Gerçi pek mümkün olmuyo ama :)) Allah kalbimize göre versin inşallah :16:

hayırlısı olsun hayatım senin gene 2 güncük kalmış :) benim daha var ya. bakalım nolcak rabbim hayırlsı neyse onu yaşatsın hepimize :16:

evet dayanamayıp ikinci testi de yaptım bu sefer koyu olaraktan ikinci çizgi çıktı inş. boş gebelik değildir cuma gününe kadar dönüp durucam yatakta anlaşılan :41:

yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın

5 ve 5 den yukarı olması lazım tatlım ama genelde döllenmeden 10 gün sonra hormonlar artmaya başlıyor eğer negatifi de görürseniz moralinizi bozmayın geç döllenme olma ya da 10 günü doldurmama ihtimali var.Bir de pozitif çıktıktan sonra 1 gün arayla bir daha yapın değer 2 ye katlanmalı gittiğiniz doktor da katlanıp katlanmadığına bakcak :)

Back