- 14 Şubat 2018
- 97
- 27
- 8
- 28
- Konu Sahibi Yarimin Yariyim
-
ay inş hamilesin
Sen ovulasyon testi kulandin mi cnm sence niye boyle ben ilk defa kulaniyomay inş hamilesindir
Amin cnm Allah diliyen herkese nasip etsinIsterseniz erken gebelik testi alin belki orda cikar stres olmadan bekleyin bence zor ama , umarim Allah saglikla nasip eder
Y HAMILE GIBUSIN VALA BU KADAR MMR GUNLERCE BÖYLE CIKMASI GAEIPBuda simdiki testlerim sivi alimina dikat etimEki Görüntüle 2256578
Hakimizda hayirlisi olsun cnm insaAllah bu ay ikimizdr hamile kalirizMerhaba adet dongumuzde aynı bende 17martta basladım adet olmaya benım 5gun suruyor ben sadece 30martta ılıskıye gırdık sımdı beklıyorum ayın 17sını adet olucam mı dıye benımde dongum 30bu arada
Canım ınlah ben olesıne sadece 1kez yaptık devam etmedık dıger gunler olmaz dusuncesıyle ama yınede merak edıyorumHakimizda hayirlisi olsun cnm insaAllah bu ay ikimizdr hamile kaliriz
Keske diger gunleride degerlemdirseydin seni. Yumurtlaman 30 martami olduCanım ınlah ben olesıne sadece 1kez yaptık devam etmedık dıger gunler olmaz dusuncesıyle ama yınede merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?