Adetime 8 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktıı

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
937
255
53
25
Öncelikle merhaba biz eşimle 1 aydır bebek istiyoruz ve yumurtlama günümü takip ederek yumurtlama günü ve bir sonraki günü olarak ilişkide bulunduk son 1 haftadır inanılmaz derecede kasık ağrısı aniden batma, göğüs şişliği ve hassasiyeti yaşıyorum. Son iki gündür ise baş ağrısı halsizlik ve mide bulantım var. Adetime 8 gün var ve Bu sabah comfort erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hamilemiyimdir yoksa kuruntumu

Çok erken yapmışsınız. Varsa da çıkmaz.

Kuruntu

aynı belirtiler bendede var. Adetime 9 gün var bekliyorum bende erken test yapıp modumu düşürmek istemiyorum :)) 4 5 gün daha bekle

Bir de umarım vardır ama yine de kendinizi çok kaptırmayın. İlk ay gebelik oluşma ihtimali %25tir. Yaşadığınız belirtiler beklentiniz doğrultusunda psikolojik de olabilir. Olmazsa üzülmeyin diye söylüyorum. Umarım tutmuştur

3 aydır deniyoruz inşallah Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın

Canım bende 2 gün vardı daha test yaptım pozitif cıktı hatta dr gittim kan verdim erken gebelik dedi biraz bekle dedi bekledim 1 hafta sonra bthcg 10000 cıktı sende kan ver kanda hemen çıkıyor bende böyle belirtiler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…