Adetime 8 gün var. Hamile miyim?

Sare zey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
16
7
1
Adetime 20 gün varken bile göğüslerim hassaslaşmıştı. Adetime 10 gün varken kan testi yaptım negatif çıktı. Ama şuan 8 gün var ve akıntı, göğüslerim çok şiş, ağrılı, kasıklarıma ağrı giriyor. Ayaklarım çok üşüyor. Tecrübeli bayanlar ne dersiniz ?

Kuzum hamilelikle gebelik belirtisi benziyo malesef o yüzden en iyisi adetini beklemek 10 gün önceden yapman erken olmus zaten çıkmaması normal en iyisi beklemek 2 gün kala dayanamıyosan yap

Kuzum hamilelikle gebelik belirtisi benziyo malesef o yüzden en iyisi adetini beklemek 10 gün önceden yapman erken olmus zaten çıkmaması normal en iyisi beklemek 2 gün kala dayanamıyosan yap
2 yıl korundum. Bu ay denemelere başladık. Hiç beklemiyorum ama hayırlısı artık. Ama işte belirtilerde bir yandan var.

Bende senin gibi oldum ama sonra sonuç hüsran çok sevinme canım üzülüyoruz sonra adetinin geçmesini bekle daha iyi ve net sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…