- 18 Şubat 2021
- 168
- 50
- 48
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli3112
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı bakalım bekliyorumTest bozuk canım adetin gecikirse yeniden test yap
HamileyimmTest bozuk canım adetin gecikirse yeniden test yap
HadiiiiiiiiiiiHamileyimm![]()
TeşekkürlerHadiiiiiiiiiiiÇok sevindim hadi hayırlı olsun canım
![]()
Aminn inşallah isteyen herkese nasip olsun bu duyguYaa çok güzel, maşallah darısı başımızaaa inşallaah![]()
Hayırlı olsunEki Görüntüle 2785682 şuna adetime 3 gün var ve birkaç akşamdır mide yanması ve göğüslerde hassasiyet var psikolojiktirtest bozuktur diye dikkate almıyorum acaba yaşayan varmı gebelik olabilirmi??
Görseldeki testi sebepsiz yere birden yapmakgelmişti içimden adetime 8 gün vardı test bozuktu sanırım ama bozuktu olsa doğruyu gösterdi bana bugün adetim 2 gün geçiyor normalde saati bile aksamaz dün normal kaset test aldm ve anlattığım saniyede 2. Çizgi net bi pembe olmasada göründüHayırlı olsuntesti 8 gün kala mı yaptın ? Erken gebelik testi mi merak ettim
Anladım erken gebelik testleri pek güvenilir olmuyor ondan dolayı merak ettim hayırlı olsun tekrarGörseldeki testi sebepsiz yere birden yapmakgelmişti içimden adetime 8 gün vardı test bozuktu sanırım ama bozuktu olsa doğruyu gösterdi bana bugün adetim 2 gün geçiyor normalde saati bile aksamaz dün normal kaset test aldm ve anlattığım saniyede 2. Çizgi net bi pembe olmasada göründü