Kızlar 3 ocakta adet olmam gerekiyor düzenli oluyorum gecikme yaşamıyorum. Bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik 2 gün. Yumurtlamayı takip ettim ovülasyon testiyle ondan 1 hafta sonra kasıklarımda ağrı başladı adet olacakmış gibiyim. Şu an 5 gün kaldı adetime 3 gün önce başladı ağrı. Yani adetten 8 gün önce regl sancısı hiç olmazdı. Birde akıntım oluyor arada. Geçen sene kimyasal gebelik geçirdim o zaman da böyle kasık ağrısı oldu hamilelik belirtisi olarak ama göğüslerim de sızlıyordu. Şu an sadece regl ağrısı gibi bi ağrı var 3-4 gündür ve adetime 5 gün var kafam karıştı. Sadece regl ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi. Test yapmak istemiyorum daha erken diye. Bunları yaşayan oldu mu ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 8 gün kala kasık ağrısı
- Konu Sahibi seda3593
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu sekilde belirtisi olan okumustum burda, ama bazen bebek deneyince hormonlar bozuluyor degisik belirtiler olabiliyor, inşallah gönlünce olur bebektendirKızlar 3 ocakta adet olmam gerekiyor düzenli oluyorum gecikme yaşamıyorum. Bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik 2 gün. Yumurtlamayı takip ettim ovülasyon testiyle ondan 1 hafta sonra kasıklarımda ağrı başladı adet olacakmış gibiyim. Şu an 5 gün kaldı adetime 3 gün önce başladı ağrı. Yani adetten 8 gün önce regl sancısı hiç olmazdı. Birde akıntım oluyor arada. Geçen sene kimyasal gebelik geçirdim o zaman da böyle kasık ağrısı oldu hamilelik belirtisi olarak ama göğüslerim de sızlıyordu. Şu an sadece regl ağrısı gibi bi ağrı var 3-4 gündür ve adetime 5 gün var kafam karıştı. Sadece regl ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi. Test yapmak istemiyorum daha erken diye. Bunları yaşayan oldu mu ?
En güzeli birazcık sabret az kalmiş regli gününe düzenliyse ogün olmazsan test yap bir tane. Ben 9 gün daha bekleyeceğim yaklaşık 10 gündür ağrım varKızlar 3 ocakta adet olmam gerekiyor düzenli oluyorum gecikme yaşamıyorum. Bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik 2 gün. Yumurtlamayı takip ettim ovülasyon testiyle ondan 1 hafta sonra kasıklarımda ağrı başladı adet olacakmış gibiyim. Şu an 5 gün kaldı adetime 3 gün önce başladı ağrı. Yani adetten 8 gün önce regl sancısı hiç olmazdı. Birde akıntım oluyor arada. Geçen sene kimyasal gebelik geçirdim o zaman da böyle kasık ağrısı oldu hamilelik belirtisi olarak ama göğüslerim de sızlıyordu. Şu an sadece regl ağrısı gibi bi ağrı var 3-4 gündür ve adetime 5 gün var kafam karıştı. Sadece regl ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi. Test yapmak istemiyorum daha erken diye. Bunları yaşayan oldu mu ?
Beklemek çok zor canım günler geçmiyor merak ediyorumEn güzeli birazcık sabret az kalmiş regli gününe düzenliyse ogün olmazsan test yap bir tane. Ben 9 gün daha bekleyeceğim yaklaşık 10 gündür ağrım var
İnşallah canımBu sekilde belirtisi olan okumustum burda, ama bazen bebek deneyince hormonlar bozuluyor degisik belirtiler olabiliyor, inşallah gönlünce olur bebektendir
Benim de son 5 gün çok meraklıyım zaman da geçmiyoBeklemek çok zor canım günler geçmiyor merak ediyorum
Sizde ne gibi belirtiler var ?Benim de son 5 gün çok meraklıyım zaman da geçmiyo
Kasik ağrısı ve midem zaten normalde de çok hassas hafif bi bulantım var ona bağlamıyorum ama genel de var zaten birazdan test yapıcam dayanamadımSizde ne gibi belirtiler var ?
Akıntım da var göğüslerim de biraz dolgun ama adet belirtisi de olabilir tabiSizde ne gibi belirtiler var ?
Akintiniz nasil acaba aynı durum bende de varda bazen beyaz bazen şeffaf gibi geliyor adete 4 gün var enfeksiyon mu gebelik mi kafam karışık benimdeAkıntım da var göğüslerim de biraz dolgun ama adet belirtisi de olabilir tabi
Valla benim şeffaf değil akıntım beyaz beyaz koyulmuş bi şekilde ama çok yoğun değil sivi ben de emin değilim şu an test yapıyorumAkintiniz nasil acaba aynı durum bende de varda bazen beyaz bazen şeffaf gibi geliyor adete 4 gün var enfeksiyon mu gebelik mi kafam karışık benimde
Evet bende genelde beyaz sonucunuz çıkınca banada haber verirmisinizValla benim şeffaf değil akıntım beyaz beyaz koyulmuş bi şekilde ama çok yoğun değil sivi ben de emin değilim şu an test yapıyorum
Maalesef değilimEvet bende genelde beyaz sonucunuz çıkınca banada haber verirmisiniz
Eklentiler
Benim de az önce negatifi çekti modum düştü yaBeklenen adet günü dahil bütün belirtiler aynı benim göğüslerimde ağrıyor kasıklarımda bata 6 gün vardı test yaptım negatifti ama bilmiyorum hala umutlanmalımıyım
Çok üzüldüm insan belirti aradikca buluyo demekki bende test almqsi icin eşime dedim ama adetin gecmeden yapma dedi çünkü negatif olunca daha çok uzuluyo insan inşallah bidaki aya diyelimMaalesef değilim
Ama bende ümitli deilim çünkü sırtım falan da ağrıyor sanırım kasiklarimi falan üsuttumÇok üzüldüm insan belirti aradikca buluyo demekki bende test almqsi icin eşime dedim ama adetin gecmeden yapma dedi çünkü negatif olunca daha çok uzuluyo insan inşallah bidaki aya diyelim
Ben ilk kez böyle bisey yasadim hamileyim sanmistim cidden napalım artık bir daha ki sefere diyelim allan hayırlı evlat versin hepimizeÇok üzüldüm insan belirti aradikca buluyo demekki bende test almqsi icin eşime dedim ama adetin gecmeden yapma dedi çünkü negatif olunca daha çok uzuluyo insan inşallah bidaki aya diyelim
İnşallah amin ben daha önce yaşadım ama ozaman nasıldı ne belirtileri vardı çok hatırlamıyorum anlık olmuştu inşallah birdaha nasıp olurBen ilk kez böyle bisey yasadim hamileyim sanmistim cidden napalım artık bir daha ki sefere diyelim allan hayırlı evlat versin hepimize
Amin sağlıkla mutlulukla huzurla diyelimİnşallah amin ben daha önce yaşadım ama ozaman nasıldı ne belirtileri vardı çok hatırlamıyorum anlık olmuştu inşallah birdaha nasıp olur