• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 8 gün kala kasık ağrısı

Kızlar 3 ocakta adet olmam gerekiyor düzenli oluyorum gecikme yaşamıyorum. Bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik 2 gün. Yumurtlamayı takip ettim ovülasyon testiyle ondan 1 hafta sonra kasıklarımda ağrı başladı adet olacakmış gibiyim. Şu an 5 gün kaldı adetime 3 gün önce başladı ağrı. Yani adetten 8 gün önce regl sancısı hiç olmazdı. Birde akıntım oluyor arada. Geçen sene kimyasal gebelik geçirdim o zaman da böyle kasık ağrısı oldu hamilelik belirtisi olarak ama göğüslerim de sızlıyordu. Şu an sadece regl ağrısı gibi bi ağrı var 3-4 gündür ve adetime 5 gün var kafam karıştı. Sadece regl ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi. Test yapmak istemiyorum daha erken diye. Bunları yaşayan oldu mu ?
Ve bu arada benim de ilk testim negatifti sonradan silik çizgiye döndü sonrasında ise kan verdim çıktı

Belirtileriniz nelerdiii?? Hayırlı olsun 😍
Memelerimde şişme ve hafif ağrı vardı reglime 3-4 gün kala başlamıştı ama sancılarım ve meme ağrısını ben regliye yormuştum açıkçası aynı sancıydı çünkü ama regl bir türlü olmadı 6 gün geçti zaten 2 haftalık olmuşum BİLe çoktan ona rağmen testim başlarda negatif verdi 2 haftadan bir kaç gün sonra yaptığım silik çizgi çıkmıştı. Özetle biraz daha beklemeni ve kan testi vermeni öneririm 🌸

Memelerimde şişme ve hafif ağrı vardı reglime 3-4 gün kala başlamıştı ama sancılarım ve meme ağrısını ben regliye yormuştum açıkçası aynı sancıydı çünkü ama regl bir türlü olmadı 6 gün geçti zaten 2 haftalık olmuşum BİLe çoktan ona rağmen testim başlarda negatif verdi 2 haftadan bir kaç gün sonra yaptığım silik çizgi çıkmıştı. Özetle biraz daha beklemeni ve kan testi vermeni öneririm 🌸
Merakla bekliyorum 🥹

Back