Adetime 6 gün kala kan değeri 2.00

Merve3553

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
3.836
3.283
Kızlar dişim ağrıyor diye doktora gittin ve antibiyotik verdi 2 tane günde 3 gram yapıyor. Bende bebek çalışmaları yaptığımız için hemen gittim kan verdim adetime 6 gün var. Her zaman kan verdiğim özele gittim devamlı yokken 0.10 çıkıyordu bu sefer 2 çıktı adetime 6 gün var korktum ilacı içmicem ama böyle olup yükselen oldu mu onu merak ediyorum yükselir mi sizce ?

aynı durumu bende yaşamıştım sonradan regl oldum. değer için regl tarihinizde baktırın bence. içinize sinmiyorsa ilacı içmeyebilirsiniz. ben deneme yaptığım zamanlarda ağrı kesici bile içmiyorum ne olur ne olmaz diye

Bende öyle dün parola idare ettim ama bugün antibiyotik yazınca doktor kan verdim oda muallakta bıraktı beni bi kaç gün daha bekleyim o zaman. Peki hep 0. Küsür mü çıkıyordu bi anda 2 çıktı acaba sizin ?

evet canım hatta benim küsürler de olmazdı hep dümdüz sıfır çıkardı. bir ara çok şüphelendim reglmden önce kan verdim 2.00 çıktı sonra regl oldum maalesef umutsuzluğa kapılman için yazmadım bu arada. ama reglni bekle bence. umarım yükselir zamanla :)

Yok kuzum yanlış anlamadım ihtimal tabi ki oda iki gün bekliyim tekrar kan veririm en iyisi yoksa dişim daha çok zorlıcak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…