• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 6 gün kala kahverengi leke

dobbyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
37
4
1
24
Arkadaşlar merhaba. Benim adetim düzensiz normalde. Bende uygulamalarla takip ediyorum ortalama regl günümü. Geçen ayki adetim 4 Aralıkta bitti 7 gün sürdü. Bu ay gün aşırı çocuk denemesi oldu. Şimdi uygulamaya göre benim 6 günüm var reglime. Ama sabah kahverengi lekelenme oldu. Adet mi yerleşme mi bilemedim. Son bir haftadır aşırı duygusalım , çok şiddetli mide bulantısı var.göğüs uçlarım çok hassas acıyor. Bel ağrım var. Bu hafta evde test yaptım ama negatifti. Erken yaptığım içindi büyük ihtimalle. Benimle aynı durumu yaşamış var mı acaba çünkü psikolojik olarak çok kafaya taktım.

Son düzenleme:
IMG_3953.webp

Ben çizgi göremedim malesef regl oldunuz mu? Bir de yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra testlerde çikiyor hamilelik sonucu. Bundan dolayı zaten çıkmaz testte

Arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim ilk kez ilişkiye girdik eşimle bir kaç kere ilişkiden 2 gün sonra ertesi gün hapı kullandım ve haptan 3 gün sonra kahverengi pıhtılı lekeden biraz daha fazla geliyor 4 gün oldu hamilelik düşünmüyorum şuan regli günüme 2 3 gün kaldı hala kahverengi leke devam ediyor bu nedir bilen var mı?

Arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim ilk kez ilişkiye girdik eşimle bir kaç kere ilişkiden 2 gün sonra ertesi gün hapı kullandım ve haptan 3 gün sonra kahverengi pıhtılı lekeden biraz daha fazla geliyor 4 gün oldu hamilelik düşünmüyorum şuan regli günüme 2 3 gün kaldı hala kahverengi leke devam ediyor bu nedir bilen var mı?
İlk iki ilişkide hiç korunmadım geri çekilme yöntemiyle korunduk 3. İlişkiden geri çekilme yönteminden emin olamadık 3 gün sonra ertesi gün hapı kullandım ertesi gün hapından 3 gün sonra kahverengi pıhtı şeklinde 4 gündür süren kanamam var reglime de 3 gün var hamile miyimdir

İlk iki ilişkide hiç korunmadım geri çekilme yöntemiyle korunduk 3. İlişkiden geri çekilme yönteminden emin olamadık 3 gün sonra ertesi gün hapı kullandım ertesi gün hapından 3 gün sonra kahverengi pıhtı şeklinde 4 gündür süren kanamam var reglime de 3 gün var hamile miyimdir
Ah bacım çocuk istemiyorsan neden korunmadın hemde 3 kez 🥹😔 umarım yumurtlama dönemine denk gelmemissindir. Ertesi gün hapı düzeni bozuyor. Adetin gecikebilir 2-3 ay korkma.

Biraz bilgisizlikten oldu bacım ya ben ilk gece korkusuyla hiç araştırmadım ki ben yıllarca en büyük korkularımdan biriydi bide eşim çocuk istiyor ben hazır değilim tabi Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin erken ama şuanlık ertesi gün hapından da haberi yok duysa kıyamet kopacak 😂 bu hapı da bir arkadaş önerisi ile kullandım ondan da haberim yoktu tam yumurtlama günüydü uygulamadan da baktım bakalım regli günümü dört gözle bekliyorum

Back
X