Adetime 6 gün kala gebelik testlerim

Miniilos

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
106
158
18
Kızlar dün burada anin verdigi heyecanla iki basliga yazmistim. Hic beklemedigim halde gebelik testimde dun silik bi cizgi belirmisti. Bugunde yaptim ama daha koyulasmasi gerekmez mi? Koyulasiyor benmi fark etmiyorum ?
Adetime 6 gun var ama icimde ki heyecandan yerimde duramiyorum doktora gideyim mi kan testi icin? Yoksa adet gununumu bekleyeyim ? Hayal kirikligi yasamak istemiyorum ama Icim icime sigmiyor valla

Usteki fotoğraf düne ait onun altında yaptığim test ise bugune ait.
Burada solda olan dun sagda olan bugunun testi

Canım gebelik bence var bende bu ay hamile kaldım ve 5 gün kala öğrendim kan ver orada da çıkar inşallah

Öyle hemen 1 günde çizgi renginde koyulaşma olmuyor ben gebe olduğumu öğrendiğim günden Sonra her gün test yapmaya devam ettim bir hafta sonra gözle seçilir bir değişme oldu ondan öncekiler nerdeyse aynıydı

Doğrudur sabirsizligim var eger testim dogruysa ilk bebisimiz iste insan heyecan yapiyor :) Sizde sağlikla alirsiniz insallah kucsginiza

Aynen canim bekliycem mecbur artik :) Elimde 4 tane daha gebelik testi kaldi onlarida gun gun yaptiktan sonra giderim. Ne zormus boyle beklemek
Canım test markası aynı mı.
Aynı olsa bile günün aynı saati mı
Hatta günlük sıvı alımı bile etkiler
Canını sıkacak bir şey yoktur

Doğrudur sabirsizligim var eger testim dogruysa ilk bebisimiz iste insan heyecan yapiyor :) Sizde sağlikla alirsiniz insallah kucsginiza
Sizi çok iyi anlıyorum sadece sabırsızlanmayın aklınıza takmayın diye açıklama yapmaya çalışıyorum :) yoksa hamile olduğumu öğrendiğim günden sonra gebelik testi yapmaya devam etmemden sizinle aynı telaşı yaşadığımı farketmişsinizdir

Canım test markası aynı mı.
Aynı olsa bile günün aynı saati mı
Hatta günlük sıvı alımı bile etkiler
Canını sıkacak bir şey yoktur
Testin ikiside ayni marka canim 10lu almıstim bunu ama dun ben oylesine yaptigim icin oglen uykumdan sonra yaptim :) bugunde sabah erken yaptim yani ayni saatlerde yapmadim ama her ikisinde de uykudan kalktigimda uyguladim.

3. Test güncellemesi.

Kizlar doktora gidene kadar burada paylasiyorum esime soylemedim eger bir sey yoksa bos yere umide kapilsin istemiyorum. O yuzden heyecanimi buraya yazarak geciriyorum. Hem hamissem belki ileride okuyup gulerim kendime

hayırlı olsun begelık var kesın umarım devamı gelır sımsıkı tutunur bebıs.
saglıkla kucagınıza alın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…