- 24 Haziran 2020
- 68
- 37
- 3
- 32
- Konu Sahibi Nazan aksungur
Bakın yukarıdaki gebelik altındaki ovulasyon testiBu erken gebelik testine ovulasyon testi mi deniliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın yukarıdaki gebelik altındaki ovulasyon testiBu erken gebelik testine ovulasyon testi mi deniliyor
Peki eczaneden ovulasyon testi diye mi aldiniz fiyatı ne kiBakın yukarıdaki gebelik altındaki ovulasyon testi
Ben her ay internetten sipariş veriyordum 20 ovulasyon+2 gebelik 40 TL gibi bir şeydiPeki eczaneden ovulasyon testi diye mi aldiniz fiyatı ne ki
Amin canım bende 4+3 haftalık gebeyim istersen bi özele falan git 1 2 saate çıkıyor sonuçPazartesi kanka testi vermeye gideceğim mutlulugumu benimle paylaştığıniz icin cok teşekkürler rabbim olmayanlara nasip etsin![]()
Sizde ne gibi belirtiler var peki canimAmin canım bende 4+3 haftalık gebeyim istersen bi özele falan git 1 2 saate çıkıyor sonuç
Ovulasyon testi yapıyordum bende adete 3 gün kala aşırı koyu çıkınca burada ki arkadaşlara sordum bu şekilde öğrenen varmış bende yaptım çıktı. Belirti için erken ama ben çok sık idrara çıkıyordum bide kasıklarımda batmalar vardı.Sizde ne gibi belirtiler var peki canim
Yaaa benimde kasiklsrimda cok agri var batma da oluyor boyle igne batıyor sanki cok aciyor basim donuyor bazen cok sevdigim balığı pisirdim yiyemedim tiksindim istahim cok acildi mide bulantim nadir oluyorOvulasyon testi yapıyordum bende adete 3 gün kala aşırı koyu çıkınca burada ki arkadaşlara sordum bu şekilde öğrenen varmış bende yaptım çıktı. Belirti için erken ama ben çok sık idrara çıkıyordum bide kasıklarımda batmalar vardı.
Adet ne zamandıYaaa benimde kasiklsrimda cok agri var batma da oluyor boyle igne batıyor sanki cok aciyor basim donuyor bazen cok sevdigim balığı pisirdim yiyemedim tiksindim istahim cok acildi mide bulantim nadir oluyor
Canım aslında hepsi için erkenYaaa benimde kasiklsrimda cok agri var batma da oluyor boyle igne batıyor sanki cok aciyor basim donuyor bazen cok sevdigim balığı pisirdim yiyemedim tiksindim istahim cok acildi mide bulantim nadir oluyor
Erken degil ben oğlu da da ayni seyleri yasadimCanım aslında hepsi için erken
PazartesiAdet ne zamandı
Kişiden kişiye değişiyor demek ki mesela kasık ağrısı batması 4.cü haftada görülürmüş bulantı daha geç sık idrara çıkma kese büyüdükçe şuan tohum gibilerErken degil ben oğlu da da ayni seyleri yasadim
Gebelik testi yaptın demiPazartesi
Ben acilden kan tahlili yapmıştım sonuç çıktı gebeyim darısı sizin başınıza inşallahPazartesi kanka vericez zaten![]()
Evet kanka verdim bugunGebelik testi yaptın demi
Amin insallahBen acilden kan tahlili yapmıştım sonuç çıktı gebeyim darısı sizin başınıza inşallah![]()
Evet kişiden kisiye gore degisiyorKişiden kişiye değişiyor demek ki mesela kasık ağrısı batması 4.cü haftada görülürmüş bulantı daha geç sık idrara çıkma kese büyüdükçe şuan tohum gibiler