- 3 Mayıs 2020
- 164
- 14
- 48
- 24
- Konu Sahibi Nazan aksungur
Kızlar adetime 5 gün var idrar testi yapsam doğru sonuc verir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verir benim 1 hafta varken pozitif çıktıKızlar adetime 5 gün var idrar testi yapsam doğru sonuc verir mi ?
Peki hangi markayı kullandınız erken gebelik testi mi normal test miVerir benim 1 hafta varken pozitif çıktı
Normal test erken gebelik testine pek güvenmiyorum. Normal testte olsa silikte olsa çıkarPeki hangi markayı kullandınız erken gebelik testi mi normal test mi
Bişey sorabilir miyim Hamilesiniz belki yardımcı olabilirsiniz. Bnm yaklaşık 1 senedir adetime 2 hafta kala sarı kokusuz akıntım oluyo her zaman. Şu anda da öyle dün gelmeye başladı direk umudumu kestim diyebilirim. Ama bana Akıntı dan anlayamazmışım kimisinin hamilelik belirtisiymiş umudunu kesme diyolar artık ne yapıcagımı bende şaşırdım. Sizde akıntı oldu mu olduysa nasıl olduBence 1-2 gün daha bekleyin. Sabır birazcık.
Bişey sorabilir miyim Hamilesiniz belki yardımcı olabilirsiniz. Bnm yaklaşık 1 senedir adetime 2 hafta kala sarı kokusuz akıntım oluyo her zaman. Şu anda da öyle dün gelmeye başladı direk umudumu kestim diyebilirim. Ama bana Akıntı dan anlayamazmışım kimisinin hamilelik belirtisiymiş umudunu kesme diyolar artık ne yapıcagımı bende şaşırdım. Sizde akıntı oldu mu olduysa nasıl oldu
Yumurtlamayı ben gecen hafta gördüm hissettim de akıntımdan anlıyorum o zaman şeffaf uzayan yapıda Bi oluyo. O bittikten 2 3 gun sonra kuruluk oluyo adetime 2 hafta kala sarı akıntım baslıyo hep bu böyle 1 senedir..adetinize 2 hafta kala gebelik belirtisi olamaz. :)
O ovulasyon akıntısıdır. Akıntınız geldiğinde hafif kasık ağrınız da oluyordur mutlaka. O günleri değerlendirip korunmasız ilişkiye girin 2 günde 1.
Gebelikte akıntı olur ama akıntınızdan gebe olup olmadığınızı anlayamazsınız akıntı her şeyden olabilir. Gebelikteki akıntı bayağı idrar gibi çamaşırı ıslatacak kadar çok fazla ve sıvı olur ve bu genelde gebeliği öğrendikten başlar.
Doktora gittiniz mi hiç? 1 yıldır olmuyorsa bir sıkıntı olabilir.
Yumurtlamayı ben gecen hafta gördüm hissettim de akıntımdan anlıyorum o zaman şeffaf uzayan yapıda Bi oluyo. O bittikten 2 3 gun sonra kuruluk oluyo adetime 2 hafta kala sarı akıntım baslıyo hep bu böyle 1 senedir..
Doktora da gittim gittiğimde bende olan tek şey mantar vardı o da baslangıc oldugunu söyledi ufak bişey diyip fitil verdi kullandım..
Bu sefer eşimden Sperm testi istedi daha önce yaptırdıkları vardı biz yenilemek istedik onda da sayı baya düşük çıktı..
Doktor bekleyin dedi testi Bi kaç ay sonra tekrarlayın dedi. Covid olmuştuk biz onun etkilemiş olabileceğini söyledi. O kadar.. Daha önceki sonucları iyiydi eşimin..
Keçiboynuzu kendim alıp özünü çıkardım daha test yapmadan 1 ay önce kullandı eşim hatta burda konu açmıştım forumda kimisi keçiboynuzu da sayı dusurur dedi hormonlara bakılmadan kullanılmaması lazımmıs. Ben de korktum bıraktı kullanmayı. bol bol kuruyemiş yediriyorum bu son zamanlarda. +MUZ mandalina portakal havuc bunlar çok etkiliyor diyolar. Senin söylediğin besin takviyesine de bakayım ben belki onun da faydası olur şifanın nerden geldiği belli olmazevet covid etkiler. Ballı polenli keçiboynuzlu karışımlar var birlikte ondan kullanın.
yumurtlamadan 2-3 gün sonraki akıntı da gebelik belirtisi olamaz. O normal bir akıntıdır belki de bilemiyorum.
Omepa q10 diye bir ürün var bir de. Besin takviyesi. Onu da öneririm bu süreçte hem sperm sayısı hem de yumurtlama için faydalı.
kesin olsun diye 2 test al benceKızlar adetime 5 gün var idrar testi yapsam doğru sonuc verir mi ?
verir canımKızlar adetime 5 gün var idrar testi yapsam doğru sonuc verir mi ?
Erken gebelik testi mi almalıyım yoksa normal test miverir canım
Peki tesekkur ederim aldim biraz onceNormal test erken gebelik testine pek güvenmiyorum. Normal testte olsa silikte olsa çıkar
Simdi 1 tane aldim yarin bidaha alirimkesin olsun diye 2 test al bence
Yaptığında buraya resmini atSimdi 1 tane aldim yarin bidaha alirim
Tamam yarin sabah atarımYaptığında buraya resmini at
Canım fotograf atmiyor buraya cekip yukluyorum ama atmiyor nedenYaptığında buraya resmini at
Yaptığında buraya resmini at
Çok çok hafif bi cigi var gibi geldi bana ama foto da gorunmuyorYaptığında buraya resmini at
Çok hafif bişey görünüyor ama adetin geçince tekrarlaÇok çok hafif bi cigi var gibi geldi bana ama foto da gorunmuyor