Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun teste gore var kanla netlestirKızlar selam , adetime 5 gün var hemen hemen . Bu sabah test yaptım ve hafif bir çizgi gördüm gibi sizce var mı ???
Çok teşekkürler yorumun içinVar gibi canim gayet kirmizilik var hayirli olsun kan ver bence![]()
Ay çok teşekkür ederimHayirli olsun teste gore var kanla netlestir
Anladim o zaman 2 gun sonra tekrarla zaten varsa mutlaka koyulasacaktir ama bana var gibi geldiiiiÇok teşekkürler yorumun için2 gün sonra yine yapayım diyorum . Yurt dışında yaşıyorum kan veremiyorum .
Ay hayırlı olsun var canımKızlar selam , adetime 5 gün var hemen hemen . Bu sabah test yaptım ve hafif bir çizgi gördüm gibi sizce var mı ???
Çok anlayamadım bende çok belirsiz yaa . O markayı yapmadım ama ben d&m de aldigim mivolis markayla yaptım .Ay hayırlı olsun var canımben de yurt dışında yaşıyorum daha önce easy@Home markasını kullandın mı? Bu şekilde çıktı ama testin kendi çizgisi mi yoksa pozitif mi ben anlayamadım içimden bir ses testin kendi çizgisi gibi diyor
Öyle mi ben hiç almadım d&m nin markasını. Clearblue digital test var elim de şuan ama bekliyorum iyice görmem lazım şuan belirsiz geldi bana da. Bunu da şimdi çektim kuruduktan sonra.Çok anlayamadım bende çok belirsiz yaa . O markayı yapmadım ama ben d&m de aldigim mivolis markayla yaptım .
Clear blue adetin geçsin öyle yap . Çıkarmaz oÖyle mi ben hiç almadım d&m nin markasını. Clearblue digital test var elim de şuan ama bekliyorum iyice görmem lazım şuan belirsiz geldi bana da. Bunu da şimdi çektim kuruduktan sonra.
Evet evet. Onu heba edemem çok pahalıClear blue adetin geçsin öyle yap . Çıkarmaz o
MalseffEvet evet. Onu heba edemem çok pahalı![]()