• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 5 gün var gebelik testi .

mrccrpr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
6
3
1
29
Kızlar selam , adetime 5 gün var hemen hemen . Bu sabah test yaptım ve hafif bir çizgi gördüm gibi sizce var mı ???

Eklentiler

• IMG_4608.webp
    IMG_4608.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar selam , adetime 5 gün var hemen hemen . Bu sabah test yaptım ve hafif bir çizgi gördüm gibi sizce var mı ???
Ay hayırlı olsun var canım 🥰 ben de yurt dışında yaşıyorum daha önce easy@Home markasını kullandın mı? Bu şekilde çıktı ama testin kendi çizgisi mi yoksa pozitif mi ben anlayamadım içimden bir ses testin kendi çizgisi gibi diyor

Eklentiler

• IMG_0623.webp
    IMG_0623.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0624.webp
    IMG_0624.webp
    55 KB · Görüntüleme: 17
Ay hayırlı olsun var canım 🥰 ben de yurt dışında yaşıyorum daha önce easy@Home markasını kullandın mı? Bu şekilde çıktı ama testin kendi çizgisi mi yoksa pozitif mi ben anlayamadım içimden bir ses testin kendi çizgisi gibi diyor
Çok anlayamadım bende çok belirsiz yaa . O markayı yapmadım ama ben d&m de aldigim mivolis markayla yaptım .

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 14
Çok anlayamadım bende çok belirsiz yaa . O markayı yapmadım ama ben d&m de aldigim mivolis markayla yaptım .
Öyle mi ben hiç almadım d&m nin markasını. Clearblue digital test var elim de şuan ama bekliyorum iyice görmem lazım şuan belirsiz geldi bana da. Bunu da şimdi çektim kuruduktan sonra.

Eklentiler

• IMG_0635.webp
    IMG_0635.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0636.webp
    IMG_0636.webp
    91,2 KB · Görüntüleme: 14
Back