Adetime 5 gün kala erken gebelik testi

Ebruli8586

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
28
2
1
39
Herkese merhaba adetime 5 gün kala nimo marka erken gebelik testi aldım akşam üzeri test yaptım ilk 2 dk içinde ikinci çizgi gölge şeklinde belirdi başka test yoktu elimde tekrarlayamadım ve dünde test yapmadım bugünde yapmadım bu siteden nimo marka erken gebelik testini araştırayım dedim meğer sürekli yalancı pozitif gösteriyormuş en iyi test markası prodiktor imiş ama o da çok pahalı almadım kan testi de vermedim adetime şuan 3 gün var başına böyle bişey gelen varsa acil yazabilir mi kendimi işime veremiyorum

Benim adetime iki gün var ve sekiz gün kaldığından beri test yapıyorum hepsi negatif en son Nimo yaptım o pozitif verdi ama inanmadım güvenmedim bu sabah başka bir markanın erken gebelik testini ve kas testini yaptigimda negatif sonuç aldım

Benim adetime iki gün var ve sekiz gün kaldığından beri test yapıyorum hepsi negatif en son Nimo yaptım o pozitif verdi ama inanmadım güvenmedim bu sabah başka bir markanın erken gebelik testini ve kas testini yaptigimda negatif sonuç aldım
Belki gel döllenme filanmıdır ki 38 yaşımdayım ne aşılama ne tüp hiçbiri tutmadı pozitif görünce şaşırdım ama az Bi araştırınca markanın yalancı pozitif verdiğini gördüm üzüldüm

Umarım gönlünce olur eğer negatif olursa da ki olmaz inşallah yinede yazar mısınız buraya
evet yazacağım. Ama benim kafamı karıştıran şu ben geçen ay da aynı testi kullandım negatif çıktı ertesi gün kan verdim 39 çıktı, kimyasal oldu sonrasında o ayrı

evet yazacağım. Ama benim kafamı karıştıran şu ben geçen ay da aynı testi kullandım negatif çıktı ertesi gün kan verdim 39 çıktı, kimyasal oldu sonrasında o ayrı
O zaman çıkan sonucun tam tersini mi düşünmemiz gerek acaba forumda bir hanımda yazmış bana negatif çıkarttı meğer hamileymişim diye

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 77
Back
X