• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı başına gelen var mı hamile miyim?

Alara_21

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
34
9
6
26
Arkadaşlar adetime 5 gün var 15 gün önce birliktelik yaşadık suan da bas dönmesi, mide bulantısı ve kasık batması var sizce hamilelik var mı arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz???
792122A8-84F7-40FC-9484-51B0E5AA2D8F.jpeg

Evet var gibi duruyor, miratech erken testlerinden mi bu? Ben de ilk bununla öğrenmiştim

Sizi kaç gün önce öğrenmişti iz ben beş gün önce baktım negatifte miratech bu nedenle sordum
3 gün önce silik çizgiyle öğrendim, 1-2 gün önce belki de negatif çıkardı, şüpheniz varsa tekrar edin bence, inşallah vardır☺️
böyleydi testim
8A49ADFA-157C-4960-8949-936A00CC1E97.jpeg

Arkadaşlar adetime 5 gün var 15 gün önce birliktelik yaşadık suan da bas dönmesi, mide bulantısı ve kasık batması var sizce hamilelik var mı arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz???Eki Görüntüle 2886244
Hayırlı olsun var. Ben de tam 5 gün öncesi bu şekilde öğrenmiştim 🤭 5 gün sonra evlilik yıldönümümzdu. Eşim hala 5 gün nasıl içinde tuttun da bana söylemedin diye şaşırır hala 🤭🤣🤣

Var gibi duruyor ben bir hafta önce öğrenmiştim normal kaset test ile. Erken yumurtlama olduysa erken öğrenmek mümkün oluyor.

Evet var gibi duruyor bende bir hafta önce öğrendim normal kaset testle kan verseniz sonucu kesin ogresiniz

Bende de aynen boyle cikmisti ama gunumde regl oldum maalesef her teste guven olmuyo bunla ayniydi bi de
Ben bunu yaptıktan sonra böyle çıkınca predictor early ile de yaptım onda da benzer silik çizgi çıkınca sabah kan vermiştim, bence çok erken yakalıyorlar, belki de kimyasal gebelik geçirdiniz 🙄

Back