Ay bi de unutmuşum söylemeyi testi akşam geç saatte yaptım arkadaşlar o kadar meraklıyım ki sabahı bile bekleyemedim artık idrarın da rengi falan çok açıktı,bunu da belirteyim dedimKızlar merhabalar.Adetime 4 gün var daha ama dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Sürekli belimde ağrı oluyor kasıklarımda ara ara batma oluyor.Adet belirtisi olarak görünüyor ama benim normalde belirtilerim bu kadar erken olmaz.Böyle test yapıp negatif görüp sonradan pozitif gören oldu mu acaba?
Adete 4 gün kala erken bir süreç, regl gününü bekleyin bence. Ayrıca benim bazen 1 hafta önceden başlıyordu adet belirtileri :)Kızlar merhabalar.Adetime 4 gün var daha ama dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Sürekli belimde ağrı oluyor kasıklarımda ara ara batma oluyor.Adet belirtisi olarak görünüyor ama benim normalde belirtilerim bu kadar erken olmaz.Böyle test yapıp negatif görüp sonradan pozitif gören oldu mu acaba?
Evet ya öyle yapıyorum şu an,bekleyeceğim bakalımAdete 4 gün kala erken bir süreç, regl gününü bekleyin bence. Ayrıca benim bazen 1 hafta önceden başlıyordu adet belirtileri :)
Bence regl gecikince kan testi verin tabikide öğrenen vardır ama ben erken gebelik testine pek güvenemiyorumKızlar merhabalar.Adetime 4 gün var daha ama dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Sürekli belimde ağrı oluyor kasıklarımda ara ara batma oluyor.Adet belirtisi olarak görünüyor ama benim normalde belirtilerim bu kadar erken olmaz.Böyle test yapıp negatif görüp sonradan pozitif gören oldu mu acaba?
Evet evet öyle yapacağımBence regl gecikince kan testi verin tabikide öğrenen vardır ama ben erken gebelik testine pek güvenemiyoruminşallah bebiş vardır
Canım ben adetime 3 gün varken kan testi yapmıştım negatifti, adetim gecikti ve hamileydim, demem o ki daha çok erkenKızlar merhabalar.Adetime 4 gün var daha ama dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Sürekli belimde ağrı oluyor kasıklarımda ara ara batma oluyor.Adet belirtisi olarak görünüyor ama benim normalde belirtilerim bu kadar erken olmaz.Böyle test yapıp negatif görüp sonradan pozitif gören oldu mu acaba?
Allah bağışlasın inşallah bizdede olurCanım ben adetime 3 gün varken kan testi yapmıştım negatifti, adetim gecikti ve hamileydim, demem o ki daha çok erken
Sağol canım ama gebeliğim yüksek ihtimalle kürtaj ile sonlanacak 7 haftalığım bebek yokAllah bağışlasın inşallah bizdede olur
6.-7. Haftada kalp atışı duyuluyor diye biliyorumSağol canım ama gebeliğim yüksek ihtimalle kürtaj ile sonlanacak 7 haftalığım bebek yok
Kese bozuk kese etrafında kanama var, bebeği haftaya da görmezsek Perşembe gel kürtaj ol dedi, yarın özele gitcem6.-7. Haftada kalp atışı duyuluyor diye biliyorumçok üzüldüm doktor ne diyor ?
Aa evet daha demin okumuştum diğer konuda canım allahtan ümit kesilmez içini ferah tutKese bozuk kese etrafında kanama var, bebeği haftaya da görmezsek Perşembe gel kürtaj ol dedi, yarın özele gitcem
İnşallah canımAa evet daha demin okumuştum diğer konuda canım allahtan ümit kesilmez içini ferah tut
Ya inşallah bizlere de nasip olur bizler de tadarız o duyguyuCanım ben adetime 3 gün varken kan testi yapmıştım negatifti, adetim gecikti ve hamileydim, demem o ki daha çok erken
Özele gittim aynı şeyi söyledi bugün özele yine gitcem dua edin lütfenYa inşallah bizlere de nasip olur bizler de tadarız o duyguyuRabbim sizin evladınızı da size bağışlasın inşallah sorun sıkıntı olmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza Özele de gidin bi belki o farklı bir tedavi falan uygular.Allah şifa versin
Yaa yeni gördüm naptınız?İnşallah güzel haberleriniz vardırÖzele gittim aynı şeyi söyledi bugün özele yine gitcem dua edin lütfen
Canım şaka gibi ama bebişi de gördük, kalp atışını daaYaa yeni gördüm naptınız?İnşallah güzel haberleriniz vardır
Yaaa çok sevindimCanım şaka gibi ama bebişi de gördük, kalp atışını daa
Çok sağol canım, amin inşallahYaaa çok sevindimGözünüz aydın Rabbim sağlık sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah Çok mutlu oldum Bizlere de dua edin
Aminn canım inşallah Allah razı olsunÇok sağol canım, amin inşallah
Darısı tüm isteyenlerin başına, rabbim tüm isteyenlere tatlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?