• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 4 gün var fakat ovulasyon testim iki gündür pozitif çıkıyor bu konu nedeni bilen biri bana yardımcı olabilir mi

deniz25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Adetime 5 gün kala evde ovulasyon testi vardı bi yapayım dedim ve yaptım pozitif çıktı fakat adetim düzenlidir 13 gün önce yumurlamayi gördüm neden böyle oldu anlamadım bugün yine testim pozitif çıktı

Eklentiler

• 20241229_135531.jpg
    20241229_135531.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba ,ben daha önce denedim pik yapmış ovulasyon testlerinden sonra hamile olduğumu öğrendim .İkinci çizgi anında ve kopkoyu çıkıyordu .

İkisininde aynı koyulukta hatta test ettiğiniz taraf kontrolden daha koyulukta olursa gebelik olabilir oda bir ihtimal kesinligi yok sizinki pik bir görüntü değil gordugum oyuzden gebelik testi yapmanızı öneririm

Adetime 5 gün kala evde ovulasyon testi vardı bi yapayım dedim ve yaptım pozitif çıktı fakat adetim düzenlidir 13 gün önce yumurlamayi gördüm neden böyle oldu anlamadım bugün yine testim pozitif çıktı
Bu test pozitif değil, gebelik testi gibi yorumlanmiyor ovulasyon testleri. İki çizgi aynı koyulukta ise ya da T çizgisi daha koyu ise pozitif, pik diyebilirsiniz. Bu ovulasyon testi zaten negatif...

Back
X