- 16 Eylül 2020
- 96
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi Velhasil kelam
-
İnsaAllah hamileyimdir Allah'ım sen yardım herkezeVar gibi lütfen kaset test almayın perictor veya erken gebelik testi alın.umarim hamilesinizdir
İnsaAllah kuzum Rabbim hayırlısıyla nasip etsinİnsaAllah hamileyimdir Allah'ım sen yardım herkeze
Amin Allah razı olsunİnsaAllah kuzum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Aslında sonradan çıkan çizgi yanlış sonuç deniliyor ama ben çok gördüm doğru çıktığını.. Tabi ki hemen umutlanmamak lazım da bana sanki var gibi geldi yaa.. Yarın ilk idrarınızla tekrar yapın inşallah çıkacaktır.. Allah gönlünüze versinArkadaşlar merhaba.Bu sabah işe gitmeden normal gebelik testi yaptım o an baktığımda birşey çıkmadı snra testi bıraktım masaya hazırlandım işe gitmek için evden çıktım. 16.00da eve geldiğimde teste baktım silik çizgi var ama baya belirgin silik cikti. Acaba doğrumudur yarın sabah yine yapicam.??
Amin Allah razı olsun insaAllahAslında sonradan çıkan çizgi yanlış sonuç deniliyor ama ben çok gördüm doğru çıktığını.. Tabi ki hemen umutlanmamak lazım da bana sanki var gibi geldi yaa.. Yarın ilk idrarınızla tekrar yapın inşallah çıkacaktır.. Allah gönlünüze versin
Bence var inşallah yanıltmaz rabbim hepimize o duyguyu yaşatsın
Amin Allah razı olsunBence var inşallah yanıltmaz rabbim hepimize o duyguyu yaşatsın
Benim öyle başıma geldi canım test de silik çıktı hatta yarım saat sonra gördüm gittim beta baktırdım 9 çıktı daha adet tarihime zaman vardı sonra takip ettim hamileydim sen 2 gün sonra tekrar bi test daha yap erken gebelik testleri var onlardan al yap dualarım seninle rabbim Çifter Çifter versinAmin Allah razı olsunama tahminimce 10 dakikadan sonra çıktı cizgi
İnsaAllah ama hemen çıkmadı çift çizgi umarım yaniltmaz beniBu baya baya pozitif
Çok sağolun şuan 3 gün var adet olmama insaAllah olmamBenim öyle başıma geldi canım test de silik çıktı hatta yarım saat sonra gördüm gittim beta baktırdım 9 çıktı daha adet tarihime zaman vardı sonra takip ettim hamileydim sen 2 gün sonra tekrar bi test daha yap erken gebelik testleri var onlardan al yap dualarım seninle rabbim Çifter Çifter versin
Kendini sitrese sokma canım inşallah adet olmazsınÇok sağolun şuan 3 gün var adet olmama insaAllah olmam
Amin çok teşekkürler güzel dualarınız için folikasit kullanıyorum 3 aydır hayirlisi herseyin.Kendini sitrese sokma canım inşallah adet olmazsıneğer olursanda sakın üzülme vardır bi hayır de Allah’a bırak nasibinse olur ben üst üste düşük oldu kürtaj oldum en sonuncuda çok ümitliydim bu sefer oldu dedim kalbi atıyodu çok heyecanlanmıstım ama nasip olmadı rabbim istemedi vermedi 3 gününü sitressiz geçir lütfen Tamm panik yapma telaş yapma git yarın folik asit al kendine bunu gebelik düşünen bayanların 3 ay önce kullanmaya başlaması gerekiyormuş zaten doktorum öyle demişti kendini yorma bol bol dinlen ve bol bol su tüket seninleyse bebeğin ve rabbim bunu sana nasip ettiyse verir sağlığına ve kendine dikkat et
Evet yaptım canm ama negatif çıktı zaten bugün de adet oldum 2 gün erken oldumMerhaba test yaptınız mı?
Üzülme kuzum her şeyde bir hayır vardırEvet yaptım canm ama negatif çıktı zaten bugün de adet oldum 2 gün erken oldum
İnsaAllah canm nerde hata yanlış yapıyoruz bilmiyorum kiÜzülme kuzum her şeyde bir hayır vardırDiğer ay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?