- 16 Eylül 2020
- 96
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi Velhasil kelam
-
Önceki ay benimde öyle oldu ona kanma adet oldumArkadaşlar merhaba.Bu sabah işe gitmeden normal gebelik testi yaptım o an baktığımda birşey çıkmadı snra testi bıraktım masaya hazırlandım işe gitmek için evden çıktım. 16.00da eve geldiğimde teste baktım silik çizgi var ama baya belirgin sikik
Merak etme kanmiyorum zaten sormak istedimÖnceki ay benimde öyle oldu ona kanma adet oldum
Resmî var mı cnmMerak etme kanmiyorum zaten sormak istedim
10 dk geçen testleri dikkate almayın deniyor kuruma çizgisi de olabilir bence tekrarlayın yada gecikmeyi bekleyin.Arkadaşlar merhaba.Bu sabah işe gitmeden normal gebelik testi yaptım o an baktığımda birşey çıkmadı snra testi bıraktım masaya hazırlandım işe gitmek için evden çıktım. 16.00da eve geldiğimde teste baktım silik çizgi var ama baya belirgin silik cikti. Acaba doğrumudur yarın sabah yine yapicam.??
Resmi varda nasıl nerden yuklicem kiResmî var mı cnm
Aşağıda dosya ekle var ordan canımResmi varda nasıl nerden yuklicem ki
İnanın hiç saate bakmadım o an hazırlanıp çıktım hemen evden kaç dakikada çıktı bilmiyorum.Testi yaparken çıkmaz düşüncesindeyim oyuzden hiç saate bakmadım bilerek10 dk geçen testleri dikkate almayın deniyor kuruma çizgisi de olabilir bence tekrarlayın yada gecikmeyi bekleyin.
Bence hamilesin çizgi baya belirgin yarın sabah yine yap
Erken gebelik almıştım adetime 6 gün varken yaptım yani 03.11.2020 tarinde yaptım yok gibi bişi çıktı oyuzden bundan aldım bu sabah yaptım ve predictor marka alıyorum hepVar gibi lütfen kaset test almayın perictor veya erken gebelik testi alın.umarim hamilesinizdir
Tamam yarın yine ondan al canım daha güzel çıkar sonucun.Erken gebelik almıştım adetime 6 gün varken yaptım yani 03.11.2020 tarinde yaptım yok gibi bişi çıktı oyuzden bundan aldım bu sabah yaptım ve predictor marka alıyorum hep
Yarın sabah yine yapicam başka marka test ile yinede çok umutlanmak istemiyorum herşeyin hayırlısıBence hamilesin çizgi baya belirgin yarın sabah yine yap
Yarın başka denicem teşekkürler insaAllah çıkarBende sonradan cikti git gide saati düştü hamileydim başka test deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?