Adetime 3 gün var test silik çıktı

flowers0

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
62
20
30
Kızlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı gibi sizce hamile miyim daha önce kaset test yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı ama hamile değildim test bozukmuş acaba bu testlerde de bozuk çıkabiliyor mu boşuna heveslenmek istemiyorum 3 yıldır çocuğumuz olmuyor

Eklentiler

• IMG_9610.jpeg
    IMG_9610.jpeg
    144,4 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı gibi sizce hamile miyim daha önce kaset test yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı ama hamile değildim test bozukmuş acaba bu testlerde de bozuk çıkabiliyor mu boşuna heveslenmek istemiyorum 3 yıldır çocuğumuz olmuyor
Tatlım bu teste göre hamile gözüküyorsun bi kan testi ver bence veya elinde başka marka test varsa onu yap inşallah hamilesindir

Testin markası ne acaba? Şüpheniz varsa en garantisi kan vermek böyle var mı yok mu beklemek strese sokuyor insanı

Tatlım bu teste göre hamile gözüküyorsun bi kan testi ver bence veya elinde başka marka test varsa onu yap inşallah hamilesindirAynı maka un testi var başka marka yok

Tatlım bu teste göre hamile gözüküyorsun bi kan testi ver bence veya elinde başka marka test varsa onu yap inşallah hamilesindir
Başka marka yok aynı marka var kan vermeye gitmek istiyorum ama olumsuz çıkar diye de korkuyorum gitmeye

Artımed markası ya belirti olarak mide bulantım var sadece kan verip olumsuzu görmek istemiyorum ama mecbur gideceğim gibi duruyor
Maalesef bu marka için yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Alabilme şansınız varsa başka marka alıp tekrar deneyin yoksa bence kan verin garanti olsun. İnşallah hamilesinizdir 🤲🏻

Bnce emin olmak icik başka testler daha alın bn 4 tane aldım adet öncesi gebelik testi felan da var bu turuncu pembe kesin çıkarıyor bn bunları 4 gün önce yptim

Eklentiler

• 00000IMG_00000_BURST20241101134521_COVER.jpg
    00000IMG_00000_BURST20241101134521_COVER.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 48
Bnce emin olmak icik başka testler daha alın bn 4 tane aldım adet öncesi gebelik testi felan da var bu turuncu pembe kesin çıkarıyor bn bunları 4 gün önce yptim
Aynı markanın başka testini yaptım onda çıkmadı adet günümü bekleyeceğim ama hamile olduğumu sanmıyorum pek hevesim kalmadı

Canım belirtilerin neydi yazabilir misin benimde üç gün var. Hiç ümidim kalmadı dünden beri belim ağrıyor regl ağrısı başladı her an olabilirim. Bağırsaklarımdan da gürül gürül ses geliyor. Yine olmadı sanırımmm😔

X