Adetime 3 gun kaldi sizlerde ne gibi belirtiler oldu yardim edin

guladasu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
27
20
38
Adetime 3 gun kaldi sicak basiyor kasiklarimda 3 gun onceisne kadar agri kramp vardi o da kalmadi gogus hassasiyeti cok var ama her adet oncesi olurdu zaten bende akintimda varla yok arasi beyaz krem gibiydi gecen ayda 3 gun onceden adet oldum bu ayda oyle olmasindan korkuyorum sizlerin belirtileri neydi ?

Bel ve sirt agrim cok var uyku hali birde istahimda baya degisim var her dakka yemek istiyorum bakalim kismet gunler gecmiyor ilk defa konu actim yanlis yeremi actim ne yaptim bilmiyorum☺️Bu arada bir kizim var 5 yasinda 2. Yi istiyoruz ama herseyi unutmus gibiyim

Hayırlısı olsun benim de 8 yaşında kızım var kardeş istediği için yapmaya karar verdik rahata alışmıştık 8 yıl geçti bakalım nasip yaşayıp göreceğiz zorlanacagiz illaki

Bel ve sirt agrim cok var uyku hali birde istahimda baya degisim var her dakka yemek istiyorum bakalim kismet gunler gecmiyor ilk defa konu actim yanlis yeremi actim ne yaptim bilmiyorum☺️Bu arada bir kizim var 5 yasinda 2. Yi istiyoruz ama herseyi unutmus gibiyim
Canım banada 6 gün var ben bu ay klomen kullandım 1,5 yıllık evliyim ama olmadı daha.. Bende de kasık ağrısı var dün hafif kahve rengi pembemsi akıntım oldu sırtım ağrıyo birde göğüs ucu ağrısı var baya normalde hassaslaşırdı ama bu ay ucu ağrıdı bakalımm bekliyorum bende zaman geçmiyo 😌

Canım banada 6 gün var ben bu ay klomen kullandım 1,5 yıllık evliyim ama olmadı daha.. Bende de kasık ağrısı var dün hafif kahve rengi pembemsi akıntım oldu sırtım ağrıyo birde göğüs ucu ağrısı var baya normalde hassaslaşırdı ama bu ay ucu ağrıdı bakalımm bekliyorum bende zaman geçmiyo 😌
Ben adetimin ilk gunu kan testi yaptirdim 1.7 cikti yani negatif ama hala adet olmadim 2 gun gecikti simir bozucu olan her zaman gununde olan ben aksilik bu ay gecikicegi tutmus ama adet olmadan da kesin hamile degilim diyemiyoruz belki gec yilumurtlama dollenme falan

Adetime 3 gun kaldi sicak basiyor kasiklarimda 3 gun onceisne kadar agri kramp vardi o da kalmadi gogus hassasiyeti cok var ama her adet oncesi olurdu zaten bende akintimda varla yok arasi beyaz krem gibiydi gecen ayda 3 gun onceden adet oldum bu ayda oyle olmasindan korkuyorum sizlerin belirtileri neydi ?

Merhaba canım bende şuan seninle aynı durumdayım hatta bire bir belirtilerimiz aynı sıcak basıyor haddinden fazla beyaz krem gibi akıntım var üç dört gündür de adet sancılarım var belim çok agriyo uyku düzenim çok karıştı. Adetimede henüz 5 gün var ne olacak bilmiyorum sende son durum ne test ypatinmi yada adet oldunmu bu belirtilerden sonra? Cevap verirsen çok mutlu olurum

Herkeste farklı belirtiler olabiliyor diye biliyorum benim bazen ağrım oluyo bazen olmuyor

X