- 9 Mart 2022
- 8
- 6
- 23
-
- Konu Sahibi Buketttttxx
InsaAllah hamilesindir ciktimi sonucKizlar merhaba benim adetim düzenliydi ve adetimden 3-4 gün önce göğüslerim hassaslasir belirtilerin olurdu geçen ay takip ettik günlerimizi 2 gün sonra regl olmam gerekiyor fakat hiç bir belirti yok ve adetime 5-6 gün kala yürürken karnıma bir kramp girdi eve geldiğimde iç çamaşırimda hafif kahverengi kan vardı leke şeklinde ve gün içerisinde migdem bulanıyor ama kusmuyorum adetim gelir diye bekledim ama gelmedi ve defalarca idrar testi yaptım evde ilki ince silik çizgi vardı diğer yaptiklarimda tek çizgi ve bugün kan testi verdim sonuç bekliyorum insallah hamileyimdir
Maalesef çıkmadı canım merakla onu bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahInsaAllah hamilesindir ciktimi sonuc
İnşallah canım teşekkür ederimHamile gibi duruyorsun Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
İnşallah hamilesindir ve sağlıklı bir gebelik olurKizlar merhaba benim adetim düzenliydi ve adetimden 3-4 gün önce göğüslerim hassaslasir belirtilerin olurdu geçen ay takip ettik günlerimizi 2 gün sonra regl olmam gerekiyor fakat hiç bir belirti yok ve adetime 5-6 gün kala yürürken karnıma bir kramp girdi eve geldiğimde iç çamaşırimda hafif kahverengi kan vardı leke şeklinde ve gün içerisinde migdem bulanıyor ama kusmuyorum adetim gelir diye bekledim ama gelmedi ve defalarca idrar testi yaptım evde ilki ince silik çizgi vardı diğer yaptiklarimda tek çizgi ve bugün kan testi verdim sonuç bekliyorum insallah hamileyimdir
İnşallah canım bende çok istiyorum hayırlı haberler alırımİnşallah hamilesindir ve sağlıklı bir gebelik olur
Belirtiler var gibi vücudun şaşırmazsaKizlar merhaba benim adetim düzenliydi ve adetimden 3-4 gün önce göğüslerim hassaslasir belirtilerin olurdu geçen ay takip ettik günlerimizi 2 gün sonra regl olmam gerekiyor fakat hiç bir belirti yok ve adetime 5-6 gün kala yürürken karnıma bir kramp girdi eve geldiğimde iç çamaşırimda hafif kahverengi kan vardı leke şeklinde ve gün içerisinde migdem bulanıyor ama kusmuyorum adetim gelir diye bekledim ama gelmedi ve defalarca idrar testi yaptım evde ilki ince silik çizgi vardı diğer yaptiklarimda tek çizgi ve bugün kan testi verdim sonuç bekliyorum insallah hamileyimdir
İnşallah şaşırmaz canım merakla sonucu bekliyorumBelirtiler var gibi vücudun şaşırmazsainsallah vardır canım ❣
İnşallah benimde belirtileri m var bende pazartesi yo bekliyor um kan için Allah hepimize önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinİnşallah canım bende çok istiyorum hayırlı haberler alırım
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumİnşallah benimde belirtileri m var bende pazartesi yo bekliyor um kan için Allah hepimize önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sonucun çıktı mı canım ?İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Malesef çıkmadı canım onu bekliyorum sağlık ocağına vermiştimSonucun çıktı mı canım ?
İzmir'den canim bu sabah verdim ama e nabiza düşmesini bekliyorum hala gelmediistanbuldam verdin canım kanı?
canım istanbulda sağlık ocaklarının sonuçları e nabıza düşmüyor,melis hasta sonucu diye bir site var ordan baıkılıyor.İzmir'den canim bu sabah verdim ama e nabiza düşmesini bekliyorum hala gelmedi
Sağlık ocağı sonuçları enabiz a düşmüyor benim buradaki de internetten de bakamıyorum sağlık ocağına gitmek zorundayım sonuçları öğrenmek için doktor onayladıktan sonra düşüyor enabiz aİzmir'den canim bu sabah verdim ama e nabiza düşmesini bekliyorum hala gelmedi