- 14 Mayıs 2020
- 35
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi birtaneeeeeee
Adetime 2 gün kala ovulasyon testim ikiside aynı renk gösteriyor böyle hamile olduğunu öğrenen varmı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben :) adetime 3 gün kala ovulasyon testimde çizgi çıktı bunuda duymuştum böyle hamile olduşunu öğrenen çok vardı ertes sabah gebelik testi yaptım ve hamileydimAdetime 2 gün kala ovulasyon testim ikiside aynı renk gösteriyor böyle hamile olduğunu öğrenen varmı![]()
Ben :) adetime 3 gün kala ovulasyon testimde çizgi çıktı bunuda duymuştum böyle hamile olduşunu öğrenen çok vardı ertes sabah gebelik testi yaptım ve hamileydim
Sende sabah erken olan gebelik testinden yap
Test yapabilirsin olbilirde olmayabilirde inşlallah gebelik habercisidir tabiAdetime 2 gün kala ovulasyon testim ikiside aynı renk gösteriyor böyle hamile olduğunu öğrenen varmı![]()
Foto var mı ?
Sen bekle ozaman reglin geçsin öyle yapYa bugün o ucuzlardan yaptım amaç çıkmadı bide ben 10 gün önce lekenme tarzında gördüm 4 gün kan testi verdim 2.30 çıktı acaba diyorum çok istiyorumm bide böyle 2 gün kala görünce umutlandım
Sen bekle ozaman reglin geçsin öyle yap
Bak bu reglime bir gün kala ki ovulasyon testlerim .. ama hasta oldum yine de
Verebilirsin çıkar varsaKan testi yarın versem çıkarım acaba
Verebilirsin çıkar varsa
Ben :) adetime 3 gün kala ovulasyon testimde çizgi çıktı bunuda duymuştum böyle hamile olduşunu öğrenen çok vardı ertes sabah gebelik testi yaptım ve hamileydim
Sende sabah erken olan gebelik testinden yap