- 26 Şubat 2022
- 102
- 16
- 28
- 24
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
-
AynenBende aynı sorunun cevabını arıyorum
Ne yaptn test yaptnmi
Dah 8 gün kaldı bugünde yaptım negatif PİSKOLOJİK men çöktümNe yaptn test yaptnmi
Adete 10 gün kalmadır deniyorum bugün 8 gün kaldıİnşallah benmde negatiftine zamandır deniyosnz
Eczaneyi zengin etik sonucu paylaşırsan sevinirim adete kaç gün kala yapıyorsunuz bende bugun7 gün tekrar deniycemYa bu testlere verdiğimiz paralar varya oooo haddini aştı bugün bende bir daha deneycegm.
Teşekkür ederim yorum için bakalım bekliyorum bugünde deniycem adete 7 gün kaldi erken gebelik testi deniycem hayırlısı10 gün kala da biraz fazla olmuş. Yumurtlamadan 11 gün sonra yapın net sonucu görürsünüz
Canım bugün 7. Günüm kaldı erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktıYa bu testlere verdiğimiz paralar varya oooo haddini aştı bugün bende bir daha deneycegm.
Yok sadece erken gebelik testiBenimde 7 gün var ama negatif çıktı erken gebelik degl normal kaset denemismiydin
Teşekkür ederim Allah seninde bekleyen herkez kucağına nasip eyledin bakalım kan testimde ne çıkacak yarın verecem onuda sabahAllahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sağ salim minnoş bebisini kucağına al inşallah çok sevindm senin adina
Evet ama sabah yap ilk idrar ileErken gebelik testi mi denesemmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?