• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 1 hafta kala...

MrvvYiiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.009
542
73
30
evet arkadaşlar,
adetime bir hafta kaldı. umarım bu ay adet olmam ve beklediğim mucizem geliir.. :)
belli başlı bir belirtim yok aslında. küçük kasılmalar kasıklarda.
hafif ve ara sıra baş dönmesi, yine bazen 15 saniye falan süren göğüste batmalar ve sancı.
göğüslerimde sürekli bir acıma ve şişme yok. bakalım neler olacak.. :işsiz:

evet arkadaşlar,
adetime bir hafta kaldı. umarım bu ay adet olmam ve beklediğim mucizem geliir.. :)
belli başlı bir belirtim yok aslında. küçük kasılmalar kasıklarda.
hafif ve ara sıra baş dönmesi, yine bazen 15 saniye falan süren göğüste batmalar ve sancı.
göğüslerimde sürekli bir acıma ve şişme yok. bakalım neler olacak.. :işsiz:

Aynısı benmde başıma geliyo ama bu 6 gün nasıl geçer bilemiyorum :dua::anneadayı:

Rabbim inşallah tez zamanda verir çok beklrtmez.
Içiniz rahat olsun taktıkça olmuyir malesef

Benimde reglime 5 gün kaldı. Normalde bu zamanlarda kahverengi lekeler gelmiş olmalıydı ama hala yok diye hemen umutlandım :)) Sabah kasıklarım ve belim sızladı sinirledim :)) Göğüslerimde acıyor zaten . Kesin gelir gelmeyesice :)

Benimde reglime 5 gün kaldı. Normalde bu zamanlarda kahverengi lekeler gelmiş olmalıydı ama hala yok diye hemen umutlandım :)) Sabah kasıklarım ve belim sızladı sinirledim :)) Göğüslerimde acıyor zaten . Kesin gelir gelmeyesice :)
Hahahaha canım yaa :) budur bakalım 1 hafta varmış daha umıdı kesme hiç. Bu ay olmaz sa bi dahaki ay inşallah. Benim 25 inde adetim hâlâ bi adet belirtisi yok. Geçen ay bu günlerde göğüslerim felaketti dpkunamıyordum bu ay sadece uçları acıyor bide arada hafif sancı vuruyor anlık. İnşallah umduğumuz gibi olur :))

Hahahaha canım yaa :) budur bakalım 1 hafta varmış daha umıdı kesme hiç. Bu ay olmaz sa bi dahaki ay inşallah. Benim 25 inde adetim hâlâ bi adet belirtisi yok. Geçen ay bu günlerde göğüslerim felaketti dpkunamıyordum bu ay sadece uçları acıyor bide arada hafif sancı vuruyor anlık. İnşallah umduğumuz gibi olur :))
İnşalaaahhhhh :anneadayı:siz nezamandır istiyorsunuz. Bir sıkıntı var mıydı

Bende yaklaşık 5 ay önce düşük yaptım. 3 ay korundum. Şimdi bu ay 30 nd adet olmam lazım umarım olmam da bir bebek sahibi olabilirim. Diğer hamileliğim evlendikten 2 ay sonra olmuştu. Bunda da umarım hemen olur Ama insan gün sayıyor gerçekten çok stresli bir süreç

Bende yaklaşık 5 ay önce düşük yaptım. 3 ay korundum. Şimdi bu ay 30 nd adet olmam lazım umarım olmam da bir bebek sahibi olabilirim. Diğer hamileliğim evlendikten 2 ay sonra olmuştu. Bunda da umarım hemen olur Ama insan gün sayıyor gerçekten çok stresli bir süreç
Yeni evliyken olan gebelikler genelde düşükle mı sonuçlanıyor:KK43: ben çok kötü sarsılırım heralde bilemiyorum allah kimseye yaşatmasın :dua:

Yeni evliyken olan gebelikler genelde düşükle mı sonuçlanıyor:KK43: ben çok kötü sarsılırım heralde bilemiyorum allah kimseye yaşatmasın :dua:

Zor oluyor gerçekten atlatması uzun sürüyor daha doğrusu atlatamıyorsunuz, aklıma benim her geldiğinde gözlerim doluyor. Annelik rahme ilk düşünce oluyormuş derlerdi inanmazdım. Gerçekten hamile olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren hayatınız o oluyor. Hayallerin ve bekleyişin son bulması zor olan ne yazıkki. Çünkü benim ki çok büyük şoktu benim için kalp atışını duymaya diye gittim o gün almamız gerekiyor denildi. Ertesi gün düşük yaptım. Allah ım nasip etmedi diyorum hayırlısı buymuş diyebiliyorum tek. Yeni evlenen bir kaç arkadaşım da böyle bir durum oldu ilk gebeliğinde ama bu demek oluyor ki her yeni evlenenleri ilk gebeliği düşükle sonuçlanacak. Allah ım takdiri bu.

Back