• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 1 gün varken test yapsam çıkarmı gebelik ?

cadiiii37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
53
2
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 2 aylık evliyim ve bebek istiyoruz bu ay adetime 1 gün var bugünü saymazsak gebelik testi aldım ecotest die hiç kullanan oldumu bu ay bendeki belirtiler belim ağrıyor ara ara ayaklarım buz gibi halsizlik sürekli yatma isteği bi işi yaparken eziyetle yapıyormuşum gibi hissediyorum üşüyorum fazlasıyla kaç kat giymeme rağmen yemek yedikten sonra miğdemde yanma bulantı gibi bi his oluyor 1 hafta öncesi test yaptım bişi çıkmadı testi yapmaya korkuyorum :( adetime 1 gün var yarın sabah mı yapıyım yoksa bekliyimmi hesapladım varsa şuan 4 haftalıktır çıkarmı ? yardımcı olun lütfen

bugün doktordaydım devlete gittim doktor muayene dahi etmek istemedi ne kan testi ne ultrasyona soktu sinir oldum resmen ne biçim bi sistemdir başından attı beni resmen ne doğru düzgün derdimi anlatabildim. Gene gittim gebelik testi after 10 die en ufak bi yükselmeyi bile fark ediyormuş yarın sabah onu yapıcam geçen yaptığım testi eşiminn yüzüne gece ve ilk idrarla yapmamıştım bklm hayırlısı.

bende adetime 10gün kala sabırsızlanıp yapmıştım silik çıkmıştı..rabbim isteyen herkese nasip etsin :emir_bebek:

hiçbi belirtim yok adet olcağıma dair ama olmıycağıma dairde yok bilmiyorum valla bu ayda olmazsa salıcam kendimi sıktıkça olmuyor akışına bırakçam

amin canım erken döllenme olmuş demekki seninki yada ikiz fln 10 gün önceden nasıl çıkıyorki ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin

aminnn canım 13+1günlük hamişim bende adetime 10gün varken bir yapıyım dedim çok silik çıktı 4gün sonrada tekrar yapınca ikinci çizgiyi daha belirgin oldu benimkisi erken gösterdi kendisini bana :1: Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..

aminnn canım 13+1günlük hamişim bende adetime 10gün varken bir yapıyım dedim çok silik çıktı 4gün sonrada tekrar yapınca ikinci çizgiyi daha belirgin oldu benimkisi erken gösterdi kendisini bana :1: Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..

amin canım bende şimdi sabah test yaptım silikte olsa bi çizgi var sevinemiyorum korkudan :( 2 gün öncesi tek çizgi ve netti şimdi silik bir çizgi var adetim 1 gün geçti sadece yarında olmazsam gitçem sağlık ocağına :nazar:

amin canım bende şimdi sabah test yaptım silikte olsa bi çizgi var sevinemiyorum korkudan :( 2 gün öncesi tek çizgi ve netti şimdi silik bir çizgi var adetim 1 gün geçti sadece yarında olmazsam gitçem sağlık ocağına :nazar:

en garanti bea hcg hiçbir yere gitmene gerek yok özel bir laboratuvara git kan testini yaptır 2 nin üzerinde çıkardsa zaten kesin hamilesindir ki muhtemelende hamilesin silik bir çizgi çıktı diyosun ama sen yinedebeta hcg yaptır derim şimdiden hayırlı olsun:)))

ay inşallah canım ya dayanamayıp demin aile doktoruma gittim biraz daha bekle 2 gün gecikme normal dedi 1 haftayı geçmesi lazım dedi geri döndüm.

benim adetıme 3 gun kala silik çizgi cıkmıstı ama tabi herkesin yapısı farklı inşallah hamilesindirr

Canım inşallah hamilesindir..hamile değilsen bile sakın sıkıntı yapma daha yeni evlisin zaten..strestende olmayabilir.

Back