- 14 Kasım 2017
- 129
- 45
- 13
- 34
- Konu Sahibi ednrarkn44
Sizce hamile olabilirmiyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayr hic olmuyoduAdet öncesi kahverengi akıntı bende her ay geliyordu. Sen daha önce yaşamadın mı bunu?
Biraz bekle adet olmazsan test yap
Hayr hic olmuyodu
Bilmiyorum ya sizce icinizden ne geciyo varmidir bir hafta oncede pembe akintim oldu azar azarVarsa yaparsan çıkar yArını bekle derim adet öncesi kanamadan olabilir
Bilmiyoruum ya offff (Bende de önceden hiç olmazdı adetten 2 gün önce kahverengi akıntı oldu ertesi günde adet olmuştum kist ten olabilirmiş veya adet başlangıcında veya sonunda kahverengi akıntı görülmesi normalmiş belirtiler var mı test yap belki vardır hamilelik çıkar
En net sonuçu test verir bilemem geçen de konu açmıştınız ozaman da kan testi yaptırın demiştik şimdi gününüz gelmiş normal testte çıkar ZatenBilmiyorum ya sizce icinizden ne geciyo varmidir bir hafta oncede pembe akintim oldu azar azar
Manyak gibiyim demi habire konu aciyorum ama pskolojim boxuldu artikEn net sonuçu test verir bilemem geçen de konu açmıştınız ozaman da kan testi yaptırın demiştik şimdi gününüz gelmiş normal testte çıkar Zaten
Bu kadar sıkıntı yaparsan olmasına da engel olursun cok aşırı stres yapıyosun vakit saat gelin ve mutlaka olacak zaten sen testi yap inşallah güzel haberi yazarsınManyak gibiyim demi habire konu aciyorum ama pskolojim boxuldu artik
Bi nasip olmadi testide almak bugun aksama dogru geldim eve bi eczane bulamadim yarinda nobetci eczaneden alicam bakimBu kadar sıkıntı yaparsan olmasına da engel olursun cok aşırı stres yapıyosun vakit saat gelin ve mutlaka olacak zaten sen testi yap inşallah güzel haberi yazarsın