• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 1 gun var benden kahverengi akinti geldi

Adet öncesi kahverengi akıntı bende her ay geliyordu. Sen daha önce yaşamadın mı bunu?
Biraz bekle adet olmazsan test yap :KK68:

Varsa yaparsan çıkar yArını bekle derim adet öncesi kanamadan olabilir

Bende de önceden hiç olmazdı adetten 2 gün önce kahverengi akıntı oldu ertesi günde adet olmuştum kist ten olabilirmiş veya adet başlangıcında veya sonunda kahverengi akıntı görülmesi normalmiş belirtiler var mı test yap belki vardır hamilelik çıkar

Bende de önceden hiç olmazdı adetten 2 gün önce kahverengi akıntı oldu ertesi günde adet olmuştum kist ten olabilirmiş veya adet başlangıcında veya sonunda kahverengi akıntı görülmesi normalmiş belirtiler var mı test yap belki vardır hamilelik çıkar
Bilmiyoruum ya offff :((

Bilmiyorum ya sizce icinizden ne geciyo varmidir bir hafta oncede pembe akintim oldu azar azar
En net sonuçu test verir bilemem geçen de konu açmıştınız ozaman da kan testi yaptırın demiştik şimdi gününüz gelmiş normal testte çıkar Zaten

Manyak gibiyim demi habire konu aciyorum ama pskolojim boxuldu artik :KK43:
Bu kadar sıkıntı yaparsan olmasına da engel olursun cok aşırı stres yapıyosun vakit saat gelin ve mutlaka olacak zaten sen testi yap inşallah güzel haberi yazarsın

Back