Adetime 1 gün kala

Yani bir sürü tahlil istemiş gebelikte istenebilcek bütün tahlilleri istemiş
Ben de kan değerlerime de bakın gebeliğe de bakın demiştim. Sabah 5 gibi çıkmıştı hepsi. Ama önceki gebeliğimde yine ertesi günü 9 buçuk gibi çıkmıştı. Biraz daha sabır en geç 13.00 gibi çıkar

Ben de kan değerlerime de bakın gebeliğe de bakın demiştim. Sabah 5 gibi çıkmıştı hepsi. Ama önceki gebeliğimde yine ertesi günü 9 buçuk gibi çıkmıştı. Biraz daha sabır en geç 13.00 gibi çıkar
İns vala yani sabah gene test yaptım bir tık daha koyu

Vermedim eşim diyor birqz sabırlı ol bir hafta falan geçsin yine gidersin kendini çok yıpratıyorsun dedi. Beta 23 çıktıya çok düşük çıktı kimyasal olmasın diye üzülüyorum dünden beri eşim de böyle dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:
Sen kan verdin mi gene canim

Vermedim eşim diyor birqz sabırlı ol bir hafta falan geçsin yine gidersin kendini çok yıpratıyorsun dedi. Beta 23 çıktıya çok düşük çıktı kimyasal olmasın diye üzülüyorum dünden beri eşim de böyle dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:
Normalde iki güne bir vermen lazım değere bakman lazim yükseliyor mu dusuyormu diye ona göre doktora gidersin canım yani

Normalde iki güne bir vermen lazım değere bakman lazim yükseliyor mu dusuyormu diye ona göre doktora gidersin canım yani
Evde de misafirimiz var ondan her sabah ben kalktm gidiyorum gibi de yapamadım yoksa dayanamauıp giderdim belki bu sabah. En kötü ben de yaeın sabah gideyim :KK43:

Dün kan açıklanınca sabah kaset test yaptım üstünden 24 saat geçmiş olmuştu kan testinin silik bir çizgi çıktı. Öncesinde erken gebelikte silik çıkıyordu ama kaset testte hiçbir şey çıkmıyordu belki biraz yükselmiştir dedm
Olabilir canım benimde bugunki daha belliydi teste oyuzdn biraz umtluyum ama mesela idrard enfeksiyon çıktı bende dün oyuzden biran önce sonucu bekliyorum iki gün sonra tekrarlim hemen doktoruma gıdım diye sende ihmal etme 🥰

Olabilir canım benimde bugunki daha belliydi teste oyuzdn biraz umtluyum ama mesela idrard enfeksiyon çıktı bende dün oyuzden biran önce sonucu bekliyorum iki gün sonra tekrarlim hemen doktoruma gıdım diye sende ihmal etme 🥰
Canım açıklandı mı sonucun merak ediyorum

Dün akşam girildi sisteme canım 21.90 🥰 bugün akşam ozele gidip baktircam bidaha sen naptin
Çok sevindim, tebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.
Ben de bu sabah tekrar kan verdim sağlık ocağında. Heralde yarın sabah yine açıklanır :) pazartesi vermiştim. Şimdi de perşembe vermiş oldum bakalım 3 günlük artış ne kadar olacak :)

Çok sevindim, tebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.
Ben de bu sabah tekrar kan verdim sağlık ocağında. Heralde yarın sabah yine açıklanır :) pazartesi vermiştim. Şimdi de perşembe vermiş oldum bakalım 3 günlük artış ne kadar olacak :)
Amin canım her ikimizinkide ins sağlıkla saihhatla gelirler 🥰

Düşük çıkmamıs olumsuz düşünmeyin. Katlanarak artacak, bir kere kimyasal oldu diye olacak değil hep… inşallah güzel olacak iyi düşünün iyi olsun güzeli çağırın önümüz bahar ❤️

Gittin mi sonuç nedir benimki hala açıklanmadı.
Gittim dün ama aynı yerde vermek lazmms kanı canım bir yerle sabit kalmak lazımmış 29 olmuş değer kanı alan hemşire öle dedi cihazdan dolayı fark ediyormuş değerler senin çıktımı sonuç canım yarın tekrr hastanrye gidecem baktircam cumartsi bidaha gel dediler

X