- 10 Eylül 2023
- 36
- 10
- 8
- 36
- Konu Sahibi karahan5656
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzuldunuzmu anlamadim ?Merhaba
Adetime 3 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi aldım 2. Cizgi silik çıktı
5 saat sonra yeniden test yaptım oda silik çıktı![]()
Hayır silik çıkmasından dolayı ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu durumu daha önce yaşayan varmı veya silik çıkması pozitif demek miUzuldunuzmu anlamadim ?
Bence hemen kan verin pozitif gibi testinizHayır silik çıkmasından dolayı ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu durumu daha önce yaşayan varmı veya silik çıkması pozitif demek mi
Bence hemen kan verin pozitif gibi testiniz![]()
Adetimden 4 gün önce silik çıktı, şu an 10. Haftadayim. Çok erken bir zaman olduğu için silik çıkması normal. Adet gününüzde tekrarlayin testi ve çizginin koyulasıp koyulasmadigina bakın. Ben şimdiden hayırlı olsun demek istiyoru![]()
Çok teşekkür ederim kan verdim inşallah sonucu pozitif çıkarAdetimden 4 gün önce silik çıktı, şu an 10. Haftadayim. Çok erken bir zaman olduğu için silik çıkması normal. Adet gününüzde tekrarlayin testi ve çizginin koyulasıp koyulasmadigina bakın. Ben şimdiden hayırlı olsun demek istiyoru![]()
Evet ama başka bir testte yaptım başka marka miratech oda bu şekildeBu prodictor mu ?
Evet canım 2 güne kan vermen lazım hayırlı olsun inşallah 2 kat artması lazım en azKan testi verdim sonuş 26.2 çok çok yeni gebelik için değerin artması gerekiyor dediler
Bence pozitif hayırlı olsunMerhaba
Adetime 3 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi aldım 2. Cizgi silik çıktı
5 saat sonra yeniden test yaptım oda silik çıktı![]()
Iyi aksamlar ben test yaptim ikiside pozitif cikti ama kanda negatif neden acabaAdetimden 4 gün önce silik çıktı, şu an 10. Haftadayim. Çok erken bir zaman olduğu için silik çıkması normal. Adet gününüzde tekrarlayin testi ve çizginin koyulasıp koyulasmadigina bakın. Ben şimdiden hayırlı olsun demek istiyoru![]()
Iyi aksamlar ben test yaptim ikiside pozitif cikti ama kanda negatif neden acaba
Iyi aksamlar ben test yaptim ikiside pozitif cikti ama kanda negatif neden acaba