Adetimden 3 gün önce silik gebelik testi

karahan5656

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
36
10
8
36
Merhaba

Adetime 3 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi aldım 2. Cizgi silik çıktı
5 saat sonra yeniden test yaptım oda silik çıktı 😔

Eklentiler

• IMG_4792.webp
    IMG_4792.webp
    13 KB · Görüntüleme: 577
  • IMG_4784.webp
    IMG_4784.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 570
  • IMG_4790.webp
    IMG_4790.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 581
Adetimden 4 gün önce silik çıktı, şu an 10. Haftadayim. Çok erken bir zaman olduğu için silik çıkması normal. Adet gününüzde tekrarlayin testi ve çizginin koyulasıp koyulasmadigina bakın. Ben şimdiden hayırlı olsun demek istiyoru 🐣💚

Bence hemen kan verin pozitif gibi testiniz 🥰
Adetimden 4 gün önce silik çıktı, şu an 10. Haftadayim. Çok erken bir zaman olduğu için silik çıkması normal. Adet gününüzde tekrarlayin testi ve çizginin koyulasıp koyulasmadigina bakın. Ben şimdiden hayırlı olsun demek istiyoru 🐣💚
Çok teşekkür ederim kan verdim inşallah sonucu pozitif çıkar 🙏🙏 dua etmeyi unutma 😍

Hayirli aksamlar kizlar testte pozitif cikti kanda negatif reglime on gun var normal mi

Iyi aksamlar ben test yaptim ikiside pozitif cikti ama kanda negatif neden acaba

Eklentiler

• IMG-20231003-WA0005.webp
    IMG-20231003-WA0005.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 157
Aklim bya karisti bnde teste pozitif cikinca var umuduyla gittim baktim kanda cikmadi oglum da da ole oldu cunku ilk testte cikti snra kanda nasip hayirlisi istiyorum bakalim

Back
X