Adetim qecikti kist sebeple midir ?

Pazar günü doktor olmuyo mu. Sen farkındaysan herkes farkındadır emin ol. Yazmayalım istiyosan konu açmıycaksın
Yazmayin demiyorum ters cevap yazmayin diyorum gidecegm zaten doktora ama maalesef bugun gidemem bnde belki benim gibi bi durumda kalan olmustur daha once diye yazdim terslenmek icin degil

Yazmayin demiyorum ters cevap yazmayin diyorum gidecegm zaten doktora ama maalesef bugun gidemem bnde belki benim gibi bi durumda kalan olmustur daha once diye yazdim terslenmek icin degil
Tamam da canım benim. Terslemedim ki burdan nası bilelim dedim.

Benim en uyuz olduğum şey konu açana ne bilelim denmesi. Ama şu durumda başka bişey denemez ki. Kist diye açmışsın sonra hamile olabilir miyim demişsin. Hani desen ki şöyle şöyle belirtilerim var anlarım da hiçbişet demeden hamile miyim diyince öyle dedim.

Tamam da canım benim. Terslemedim ki burdan nası bilelim dedim.

Benim en uyuz olduğum şey konu açana ne bilelim denmesi. Ama şu durumda başka bişey denemez ki. Kist diye açmışsın sonra hamile olabilir miyim demişsin. Hani desen ki şöyle şöyle belirtilerim var anlarım da hiçbişet demeden hamile miyim diyince öyle dedim.
Yani sende haklisin valla bugun bi kargasalikta yazdim kusura bakmayin tekrar .. o zamn duzelteyim :) dun aksama kadar bas donmem oldu hafiften midem bulaniyo sinirlilik fln da oluyo canm hc bisey yapmak istemiyo yatmak istiyorum surekli ama iste sonucta da bi degisiklik yok 0,1 den sadece <2,0 olms 1 haftada bide hastaligim gecikince ben hamilelik bekliyodum doktor kist diyince dogal olarak buyuk bi hayal kirikligina ugradim ...

Back