Hayir turkum :)Azeri falan misiniz?
Türkçe yazsaniz daha iyi olurdu.
Bunu biz bilemeyiz doktora danışmanız gerekir.
Azeri falan misiniz?
Bence yazim seklinden cidden utanmalisin. Sizin gibiler yuzunden guzel dilimiz ne hale geldi. Kelime haznesi olarak her ne kadar İngilizce en genis dil densede aslinda Turkce'de kelimelerin turettigi bazi alt sozcukleride sayarsaniz en genisi bizim dilimiz ve sizin ona yaptiginiza bakin. Cok uzuluyorum cokHayir turkum :)
Ben demiyorum cok duzgun yazarim ama bunlari gorunce cildiriyorum.Ergence bu arkadaşlar ben çözdüm artık site sayesinde
Tsk ederm .. hamilelkkist var demiş ya işte kistten dolayıdır.
Ya kusura bakmayin valla bugun sinirliyim biraz aksilikler hep ust uste geliyo sinirden hızli yazdim oyle sacma bişeyler çıkmış .. haklisinizBence yazim seklinden cidden utanmalisin. Sizin gibiler yuzunden guzel dilimiz ne hale geldi. Kelime haznesi olarak her ne kadar İngilizce en genis dil densede aslinda Turkce'de kelimelerin turettigi bazi alt sozcukleride sayarsaniz en genisi bizim dilimiz ve sizin ona yaptiginiza bakin. Cok uzuluyorum cok
Adetle atilan kist .. cok tesekkur ederim bilgileriniz icinKistten olabilir ama kistiniz çikolata kistimi normal adetle atılan kistlerden mi hamilelilik testiyse sonucunuz negatif streste gecikmeye etken
Valla dogrudur arkadaslar sitresten sacma anlamsiz anlamsiz yazmisim bnde okuyunca fark ettim zaten :/Ben demiyorum cok duzgun yazarim ama bunlari gorunce cildiriyorum.
Kisttendir
Hamile olma ihtimalim yok mudur hic klomende kullanmstm bu ayKisttendir
Doktor diye bişey duydun mu hiç? Gitmeyi dene. Ağrıdan nası anlıycaz.Hamile olma ihtimalim yok mudur hic klomende kullanmstm bu ay
Bilmem ne kadar farkindasiniz ama bugun pazar . Insanca bi soru soruyorum tersleyecekseniz hic yazmayin bana sabahtan beri surekli bi tersleme ya..Doktor diye bişey duydun mu hiç? Gitmeyi dene. Ağrıdan nası anlıycaz.
Bilmem ne kadar farkindasiniz ama bugun pazar . Insanca bi soru soruyorum tersleyecekseniz hic yazmayin bana sabahtan beri surekli bi tersleme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?