Adetim qecikti kist sebeple midir ?

Merryyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
13
2
1
35
Adetm bi kac qn qecikti arada hafif aqrlarm oluyodu 1 hafta once dktra qtttm tahll yaptm 0,1 ckti dun qece tkrar acile qttm yaklsk 7 cm kist olduqunu oqrendm ve tahlilim bu kez <2,0 ckti sizce kistten mi qeckti yksa biseyde varmidir ?

Bence yazim seklinden cidden utanmalisin. Sizin gibiler yuzunden guzel dilimiz ne hale geldi. Kelime haznesi olarak her ne kadar İngilizce en genis dil densede aslinda Turkce'de kelimelerin turettigi bazi alt sozcukleride sayarsaniz en genisi bizim dilimiz ve sizin ona yaptiginiza bakin. Cok uzuluyorum cok

Kistten olabilir ama kistiniz çikolata kistimi normal adetle atılan kistlerden mi hamilelilik testiyse sonucunuz negatif streste gecikmeye etken

Bence yazim seklinden cidden utanmalisin. Sizin gibiler yuzunden guzel dilimiz ne hale geldi. Kelime haznesi olarak her ne kadar İngilizce en genis dil densede aslinda Turkce'de kelimelerin turettigi bazi alt sozcukleride sayarsaniz en genisi bizim dilimiz ve sizin ona yaptiginiza bakin. Cok uzuluyorum cok
Ya kusura bakmayin valla bugun sinirliyim biraz aksilikler hep ust uste geliyo sinirden hızli yazdim oyle sacma bişeyler çıkmış .. haklisiniz

Back