adetim kahverengi oluyor...

uumudumSUN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
6
0
36
Kocaeli
adetim kahverengi oluyor
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.beni cevapsız bırakmayacagınızı tahmin ediyorum6 ay yasmin kullandım.haziranda bıraktım 3 ayı geçti bırakalı.fakat adetimin miktarında çok azalma oldu.adetin o yogun 2.ve3.günlerini yaşayamıyorum 3 aydır.ve birde adetim kımızı degil kahverengi hatta bazande siyah olarak geliyor.30 eylülde başladı ve o şekilde geliyor hala...adet kadar yogun degil ama...aranızda böyle bi durumla karşılaşan varmı.lütfen yardımcı olun neden böyle...bu arada adetim gününde olur hep..

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim de lise dönemimde adetim öyleydi.kahverengi,yeşil bi tuhaftı yani.toprak gibiydi kana hiç benzemiyordu.ben doktora gitmedim fakat bizi bilgilendirmek için sağlıkçılar gelmişti okula,onlar demiştiki eğer iltihaplanma falan varsa adet renginiz farklı renklerde olur ve kokulu olur demişti.ağrı çekmemizede neden olurmus hem.ben baska bi zaman idrar yolu enfeksiyonu için gittim doktora,tedavi gördüm.şimdi herşey yolunda.adetimde normal artık çok şükür rengide normal,ağrım sızım da yok.sanada geçmiş olsun,doktora git istersen ama panik yapmana gerek yok canım.:82:

adetim çok düzenli son üç aydır bu problem var.kokusuz adet günümde adet gibi geliyo fakat kırmızı degil hep kahverengi ara ara siyah...bu şekilde oluyo adetim bide miktar olarak azaldı.yogun bi adet olmuyorum.bu arada yaşım 27 3 yaşında oglum var.korunmayı bırakalı 3 ay oldu...

adetim çok düzenli son üç aydır bu problem var.kokusuz adet günümde adet gibi geliyo fakat kırmızı degil hep kahverengi ara ara siyah...bu şekilde oluyo adetim bide miktar olarak azaldı.yogun bi adet olmuyorum.bu arada yaşım 27 3 yaşında oglum var.korunmayı bırakalı 3 ay oldu...

canım netten de arastırdım senin için adet kanı 6 farklı renkte olabilirmiş.yine forumda okuduğuma görede kahverengi adet kanaması şikayetiyle dr. giden var ama önemli olan renk diilmiş,kaşıntı ve kokun varsa git demişler.

teşekkür ediyorum canım ilgin için çok saol.. haftaya doktora gidecem bakalım neyin nesiymiş...bi sitede doktora sordum oda,yumurtalıkların yumurtaları atamıyo olabilir adetin 21.günü progesteron hormonu ölçtürün kanda demiş.bakalım ne diyecek doktor....ama gidene kadar sabredemiyo insan işte,merak....bide doktordan dinlemenin yanı sıra aynı problemi yaşayanlardan dinlemekte istiyosun....

Canim bence bir uzmana gorun en kisa zamanda.

Ben 4 ay once dusuk yaptim ve adetim bir bucuk iki ay sonra geldi ama daha sonralari hep kahverengi (dedigin gibi siyaha yakin) akintilarim oldu adet donemimde. Cok korkmustum... Doktor korkulacak birsey yok ama devam ederse gel demisti.

Simdi hamileyim ALLAh'in izniyle o yuzden ustune cok dusemedim.

Sen gonlunu ferah tut insaALLAH kotu birsey degildir ama saglik bu ihmale gelmez.

benimde kürtajın ardından adetim çamur gibi kahverengi siyah olmuş, normal regl gibi sökülmemişti.
endometrit teşhisi kondu, monodoks ve ornisid isminde iki ilaç kullandım geçti.
doktora gidersen ilaç verir mutlaka. eğer benimki gibi endometritse sorunun korkulacak birşey yok, ilaçla hiçbir sıkıntın kalmıyor.

tşkler cvblar için arkadaşlar..esra seninde bebişin hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin.hayırlı ve saglıklıca...ben hiç düşük yapmadım sadece 3 senedir korunuyordum 3 ayı geçti bıraktım hep böyle geldi.doktora gidecem zaten mutlaka....:43:

Back