• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim in 1. Günü nasıl hesaplanır lutfen yardım

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
12 temmuz pazar gunu adet oldum ama 2 damla kan geldi sonra sabah yanı 13 une geldı sımdı ben adetim in 1.gunu diye ayın 12 sını mı ayın 13 unu mu baz alcam cunku iki damlacık Kan geldı ya kafam karısın lutfen bilgilendirin benı ona gore yumurtlama gunumu kacırmak istemiyorum

O iki damlayı da sayıyoruz bana öyle dendi. Ayrıca takvim pek tutmuyor. Ovulasyon testi ile takip edin. 🤗

12 temmuz pazar gunu adet oldum ama 2 damla kan geldi sonra sabah yanı 13 une geldı sımdı ben adetim in 1.gunu diye ayın 12 sını mı ayın 13 unu mu baz alcam cunku iki damlacık Kan geldı ya kafam karısın lutfen bilgilendirin benı ona gore yumurtlama gunumu kacırmak istemiyorum
O damlalar adetin ilk günü sayılıyor canim

Pekı sizce benım yumurtlama olmus mu sanki sonlara dogru çift cızgı cıkmaya baslamıs gıbı oyle olunca oluyor mu yoksa daha kırmızı mı olmalı

Eklentiler

• IMG_20200726_130648.webp
    IMG_20200726_130648.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 44
Pekı sizce benım yumurtlama olmus mu sanki sonlara dogru çift cızgı cıkmaya baslamıs gıbı oyle olunca oluyor mu yoksa daha kırmızı mı olmalı
Olmuş gibi 5. Gün. Bugünü ve önümüzdeki 3 günü degerlendirin. Yarın yine ayni saatte ovulasyon testi yapın silikleşene kadar

Back