Evet 2 ay olacak neredeyse adetim gelmiyor ve uzun bir suredir adetlerim hep duzensiz jinekologa gitmeyi dusunuyorum ama ancak 2 hafta sonra gidecegim 2 gundur corek otlu civan percemi iciyorum 4 kere kaynattim bardak bardak ictim yok gelmiyor kafayi yiyecegim artik catlamak uzereyim kizlar dr. gidene kadar ne yapabilirim gelmesi icin onere bileceginiz bir tavsiye var mi?
Eklemeyi unuttum hamilelik testi yaptim ama negatif cikti suanda oyle bir durum yok asiri stres ve uzuntu yasiyorum hayatimda bundan olmasi muhtemel yinede 2 hafta sonra jinekologa kontrole gidecegim bu sirada artik cok rahatsiz oluyorum yuksek ates siddetli agri halsizlik siskinlik yasiyorum var mi bir cozumunuz kizlar hanimlar civanpercemi bir fayda etmedi
Evet 2 ay olacak neredeyse adetim gelmiyor ve uzun bir suredir adetlerim hep duzensiz jinekologa gitmeyi dusunuyorum ama ancak 2 hafta sonra gidecegim 2 gundur corek otlu civan percemi iciyorum 4 kere kaynattim bardak bardak ictim yok gelmiyor kafayi yiyecegim artik catlamak uzereyim kizlar dr. gidene kadar ne yapabilirim gelmesi icin onere bileceginiz bir tavsiye var mi?
Benden sana tavsiye hiçbirşey yapma doktora gitmeyi bende bende senin gibi olmuştum doktora gittim hatta hemen gidebilme ihtimalin varsa git bende kist çıktı 3.5cm senin nedendir bilmiyorum herkeste aynı olmuyormuş ama strestende olabılr belki şuan ilaç kullanıyorum daha adet olmadım ılk kutu bitince adet olacagımı söyledi doktor inşallah hallolur seninde sorunun
3.5 ne ki bnm kistim tam 6.4 cm tarlusolla adet oldum geçen ay kist varmış olamıomuşum bu ay yine adet 2 gün gecikti yarın doktora gidicem kistin gittiğini sanmıyorum yine o engellio heralde ama geçen ay lekelenmem vardı sürekli bu ay lekelenme hiç olmadı