adetim gecikti

denizdevlet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
6
0
1
45
Merhaba, adetimden 13 gun gecti idrar ve kan testlerimi 7. Gun de yaptim ve hepsi negatif cikti. Bugun doktor kontrolune gittim ve ultrasonla muayene etti rahimde miyonlarim varmis 1 tanesi bebegi tutan kesenin icindeymis ve suan kesenin icerisinde sivi oldugunu soyledi bana progeston 200mg ilac verdi gunde 3 defa kullan 15 adet ictikten sonra 5 yada 10 gun bekle adet olmazsan gel dedi. Ve hamile olabilirsin ya da olmayabilirsin diye soyledi. Bu durumu yasamis olanlar varsa cevap yazabilirmisiniz.

canım inşallah kötü bişey yoktur hamişsindir. bende 4 aydır düzene girmiştim geçen ay 31 aralıkta adet oldum bu ay 31 de olmam lazım olmadım 10 gün geçti. ayın 2 sinde test yaptım bişey çıkmadı. yarın dr. gidicem kandan test yaptırcam hayırlı olsun. :KK42:

İlginiz için teşekkür ederim. Maalesef doktor kontrolune gittikten 2gun sonra adet oldum. Gecikmenin üzerine içtiğim ilaç rahim duvarının daha da kalinlasmasina ve adetimin daha fazla gecikmesine de sebep olmus. Umarım sizin sonuclariniz beklediğiniz şekilde olmustur. İyi günler

Back