Adetim gecikti

sardunya12345

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
107
47
28
Merhabalar. Antibiyotik sonrası geçtiğimiz dönem 1 ay geç oldu adetim. Bu ay da 8 gün gecikti. Geçen yıl da bu mevsimde 3 ay gecikmisti dr a gittim hava değişimi , stres nedenlerinden olabilir bişey yok demişti. Akıntım var adet öncesi olan. Adet belirtilerin de var ama gelmiyor. Başına gelen var mı. Gebelik durumu yok bu arada.

Aynısını yaşıyorum şuan en son adet başlangıcı 9 Şubat'tı 10. Günü bugün gecikmesinin. Şubat'a tetradox ilaca başlamıştım sivilce için. Onu içtikten sonra reglim gelmedi akıntım var karnım siş ama hâlâ gelmedi

Aynısını yaşıyorum şuan en son adet başlangıcı 9 Şubat'tı 10. Günü bugün gecikmesinin. Şubat'a tetradox ilaca başlamıştım sivilce için. Onu içtikten sonra reglim gelmedi akıntım var karnım siş ama hâlâ gelmedi
Ben de alakası var mı bilmiyorum ama d vitamini kullanmaya başladıktan sonra gelmedi. Karnım sis altta basınç var ama gelen giden yok. Tarlusal öneriyor herkes bi denesem mi bilemedim.

Regl oldunuz mu?

Diğer sorunuzu da buradan yanitlayim. Geçen yıl gitmiştim. Adet sonrası gelin duvarınıza bakiyim falan demedi bile. Yani adet gecikmesi durumunda da normal adet öncesi de kalın olması beklediğimiz durum dedi. Hatta tepkisini bile hatırlıyorum. "Hmm yeterince kalınlaşmış yakında olursunuz" dedi. Yani bi gidin aklınızda kalacağına ama herkeste rutin olan bişey bence.

Benimde gecikmem var kızlar bugün 8 gün gecikme test 3 gün gecikmeyle yapmıştım negatif çıkmıştı pazartesi doktora randevum var diye bidaha test falan yapmadım gelirse gelir gelmezse doktor kontrol eder diye beklemedeyim

Bende oldum bugün dördücü günüm adet bitiminde bakacak inş incelmiştir rajim duvarım sizde gidecekmisiniz bastırmaya sizden hiç biyopsi ıstenmedimi
Dediğim gibi ben bir kere gittim geçen yıl. Biyopsi demedi. Çok kalın olduğunu söylediği halde istemedi. Ben bu konuda doktordan doktora fark olduğunu düşünüyorum. Adet sonrasi kalınlık yoksa da alacak mı yine? Kalınlık yoksa da yine de alalım derse bence başka doktora gidin.Gerek yoksa ne gerek var stresine durduk yere. Hem alınacak hem sonuç beklenecek

Diğer sorunuzu da buradan yanitlayim. Geçen yıl gitmiştim. Adet sonrası gelin duvarınıza bakiyim falan demedi bile. Yani adet gecikmesi durumunda da normal adet öncesi de kalın olması beklediğimiz durum dedi. Hatta tepkisini bile hatırlıyorum. "Hmm yeterince kalınlaşmış yakında olursunuz" dedi. Yani bi gidin aklınızda kalacağına ama herkeste rutin olan bişey bence.
Belkide sizdeki azınlık normal aralıkta demekki ben en son 8 subatta adet oldum martın 14 dr hityim olamadım giye ozsmsn 18mm defi biyopsi istedi

Benimde gecikmem var kızlar bugün 8 gün gecikme test 3 gün gecikmeyle yapmıştım negatif çıkmıştı pazartesi doktora randevum var diye bidaha test falan yapmadım gelirse gelir gelmezse doktor kontrol eder diye beklemedeyim
Gebelik bekliyosunuz galiba

Belkide sizdeki azınlık normal aralıkta demekki ben en son 8 subatta adet oldum martın 14 dr hityim olamadım giye ozsmsn 18mm defi biyopsi istedi
Ben geçen yıl gittiğimde 2 ay olmamıştım. Beni stres mevsim normalin üstünde etkiliyo. 3 ay olmadığımı hatırlıyorum. Şimdi de en son 5 subatti. İnanın o tepkisini gorseydiniz kalinligin fazla olduğunu düşünürsünüz. bu kalınlığı sık adet oluyorum diye gelseydiniz de o zaman görseydim sorun dedi. Ama zaten adet olanamissiniz normal dedi .

Ben geçen yıl gittiğimde 2 ay olmamıştım. Beni stres mevsim normalin üstünde etkiliyo. 3 ay olmadığımı hatırlıyorum. Şimdi de en son 5 subatti. İnanın o tepkisini gorseydiniz kalinligin fazla olduğunu düşünürsünüz. bu kalınlığı sık adet oluyorum diye gelseydiniz de o zaman görseydim sorun dedi. Ama zaten adet olanamissiniz normal dedi .
Ya gercektenmi ne bilim rahim duvarı kalın olanlar ya ara kanama ya yogun uzun kanama ya polip yada miyom yada menopoz öncesi olursa hormon dalgalanmasından progestan eksik olunca oluyormuş birde köyü hücreler oluşumunda Allah korusun atipik hiperplazi olunca kanser hücrelerinde bende polip miyom menopoz yok korktum ne güzel dr açıklamış Yani kısaca sık adet olupta kalınlık olunca tehlikeli ama bizim gibi adet gecikmesi yaşayanlardan bu normal dedi

Ya gercektenmi ne bilim rahim duvarı kalın olanlar ya ara kanama ya yogun uzun kanama ya polip yada miyom yada menopoz öncesi olursa hormon dalgalanmasından progestan eksik olunca oluyormuş birde köyü hücreler oluşumunda Allah korusun atipik hiperplazi olunca kanser hücrelerinde bende polip miyom menopoz yok korktum ne güzel dr açıklamış Yani kısaca sık adet olupta kalınlık olunca tehlikeli ama bizim gibi adet gecikmesi yaşayanlardan bu normal de

Aynen öyle dedi. Sık adet ara kanama ile gelenlerde kalınlık gördüğümüzde sıkıntı yaparız dedi. Eğer yoksa sizde bunlar gerçekten korkmayın. Dediğim Dr. da bulunduğum şehirde en iyisi özel bi de ufacık bişey düşündüğunde ortalığı birbirine karıştıran bi Dr. 😊 Hatta her geciktiginde de panikleyip gelmene gerek yok bile dedi. O kalınlığa verdiği tepki gerçekten buydu.

Back
X