• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti

Beyazzambak9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
43
5
1
31
Mrb kızlar. Bugün 7 gündür adetim gecikti ilişkiye girmiştim yaklaşık 50 saat sorna ella aldım her ay düzenli ve zamanında adet olurdum ilk defa böyle oldu adet ağrım oluyor ama adet olamıyorum bunun için daha çok strese girdim hamile olabilir miyim bu durumda?

Mrb kızlar. Bugün 7 gündür adetim gecikti ilişkiye girmiştim yaklaşık 50 saat sorna ella aldım her ay düzenli ve zamanında adet olurdum ilk defa böyle oldu adet ağrım oluyor ama adet olamıyorum bunun için daha çok strese girdim hamile olabilir miyim bu durumda?
Ella kullanmadan yan etkilerini araştırmanız gerekir tamamen hormonları bozan bi ilaç zaten gecikmeniz bundandır, bu tarz ilaçları bilinçli kullanmanız gerekir

korundunuz mu? korunduysaniz gecikme haptan dolayı olabilir. ertesi gün hapı kullanmamaya dikkat edin zarari çok fazla

Ella kullanmadan yan etkilerini araştırmanız gerekir tamamen hormonları bozan bi ilaç zaten gecikmeniz bundandır, bu tarz ilaçları bilinçli kullanmanız gerekir
İlk defa alla kullandım pek bu tür ilaç kullanmam zaten ve fark ettim bir ayda iki defa ella almışım Yıllardir ne zaman adet olup biteceğini bilirim çok düzenliydi ilk defa bunu yaşıyorum 7 gün oldu gecikti dun tarlusal alıp kullandım umarım adetim başlar ve bir haftadır ara ara adet ağrım da oluyor ama gelmiyor. 😭

korundunuz mu? korunduysaniz gecikme haptan dolayı olabilir. ertesi gün hapı kullanmamaya dikkat edin zarari çok fazla
Hayır korunmamistik. Ben üzerinden yaklaşık 50 saat sonra ellayi aldım o biraz kafamı karıştırdı etkisi %75 imis acaba fayda etmedi mi hamile mi kaldım diye strese girdim

İlk defa alla kullandım pek bu tür ilaç kullanmam zaten ve fark ettim bir ayda iki defa ella almışım Yıllardir ne zaman adet olup biteceğini bilirim çok düzenliydi ilk defa bunu yaşıyorum 7 gün oldu gecikti dun tarlusal alıp kullandım umarım adetim başlar ve bir haftadır ara ara adet ağrım da oluyor ama gelmiyor. 😭
Bir ayda iki defa mı 😳 hormonları bozmayın araştırın bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ilaçları böyle kafanıza göre içmeyin ben hiç kullanmadım ama ben bile gördüğümde bi araştırdım

Sonradan fark ettim adetim gecikince iki ilacın alis tarihine baktım ikisi 1 ay içinde alınmış adet hala olamıyorum ara ara sancim oluyor ama gelmiyor

Merhaba kızlar, 6 gün adetim gecikti bu sabah da miğde bulantısı ile uyandım. İstifra ettim koku hassasiyeti oluştu bi süre ama şimdi de günlük pede kan geldi. Hamilelik olablir mi?

Back