• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti ?

Lamaziaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.682
2.225
133
İyi günler. Eşimle bir ara sürtünerek bişeyler yaşadık. İçime boşalmadı. Prezarvatif vardı zaten. Çocuk daha düşünmüyoruz. Ama adetim 10 gün gecikti. Ailevi sorunlardan dolayı bu aralar çok stres yaptım ve yeme düzenim aşırı bozuldu. Şimdi de neden adet görmüyorum diye kendimi strese sokuyorum. Hamile kalma şansım bana göre yok ama stresten bu kadar gecikir mi ? Teşekkürler

Doktora git.

Bu sartlar altinda biraz zor hamilelik.Belli de olmaz yani.

Çarşamba doktora gidicem evet ama şu şartlar altında hamilelik düşünmekte saçma geliyor. O kadar deneyen insan arasından bu şekilde benim hamile kalmam ne biliyim :))

Canim insAllah onemli bir sey olmasinda bebek candir.Allah kime kismet ederse olur. :)

Vallah çok ayiptr söylemesi benim ilk çocuğun içime boşalmadan oldu biz bile şaşırmıştı nasl olabilir diye çünkü yeni evliydik çocuk cıktı hiç yoktu şuan 4 . Ciye hamileyim:KK66: bağzı insanlar cabuk gebe kaliyorlar
Maşallah canımm 😂 Hayırlı uğurlu olsun. Ama biz prezarvatif de taktık ve gebe kalma riskimin düşük olduğu gün oldu yani. Ne biliyim artık strestendir diyorum. Çarşamba ultrasona giricem. Orda görünür herhalde

Back