• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti

Alonedark0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
582
501
53
17 yaşındayım yaklaşık 5 yıldır adet oluyorum. Ama son 5-6 aydır o dönemlerde çok şiddetli bir sekilde ağrılı geçiyor ve sürekli gecikiyor.:110: Bu ay da 5 gün gecikti. Korkuyorum da. Aranızda bu problemi yasayan var mı? Doktora gideceğim ama korkuyorum.o_O

Neyden korkuyorsunuz ki ? Agri konusunda bende cok cektim bekarken bayildigim bile olmustur ama evlendim cocuk yaptim sim ansizin bi bakiyorum adet olmusum hic agri yok. Hormonlariniza bir baktirin streste cok etkiliyor doktora gorunun korkulacak bisey yoktur bence

Neyden korkuyorsunuz ki ? Agri konusunda bende cok cektim bekarken bayildigim bile olmustur ama evlendim cocuk yaptim sim ansizin bi bakiyorum adet olmusum hic agri yok. Hormonlariniza bir baktirin streste cok etkiliyor doktora gorunun korkulacak bisey yoktur bence

Evet bazen baýılacak gibi oluyorum ben de. Haklısinız ama çekiniyorum bizar doktora gitmeye. Ama gideceğim tabi.

sınav senende misin? ben o yıl çok düzensiz olmuştum 3 ayda bir filan. ve inanılmaz ağrılı geçmişti hastanelerde sürünmüştüm. stresten olabilir. ama yine de doktora gitmekten çekinme,bir şey yapmaz ki zaten test vs ister.

Benim hala çok düzensizdir. Ki senin yaşlarında benim 3 ay bile geciktiği olurdu. Çok kez doktora gittim, her şey tertemiz çıktı hep çok şükür. Stres ve mevsimsel olarak gecikebiliyor maalesef.. Tabi doktora mutlaka git ultrasonla bir bakılsın bakalım, ihmal etme sen yine de..

doktora gitmekte korkulacak birşey yok ultrasonla bakıyor kan testi yapıyorlar ama ağrılara genelde magnezyum iyi geliyor bende çok işe yaradı tavsiye ederim

sınav senende misin? ben o yıl çok düzensiz olmuştum 3 ayda bir filan. ve inanılmaz ağrılı geçmişti hastanelerde sürünmüştüm. stresten olabilir. ama yine de doktora gitmekten çekinme,bir şey yapmaz ki zaten test vs ister.

Evet sınavdan dolayı baya stresliyim. Haklısınız en iyisi bir doktora gideyim.

Back