Adetim gecikti ve göğsümden süt geliyor,neden acaba?

seastire

MİNİK ERKEĞİMM
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
10.747
3
156
Diğer
slm herkese ben en son 27 ocakta adet oldum şubat 27 de olmam gerekiyodu hala olmadım gebelik testide negatif çıktı göğsümden süt geliyo neden olabilir acaba böyle benim gibi olan varmı.yardım edin lütfen şimdiden cvp veren herkese teşekkür ederim

kan testi mi yaptırdın ??
normalde adetin her ay düzenli olur muydu?

her iki testide yaptırdım
ameliyat oldum ameliyattan sonra düzenliydi ama

genelde prolaktin hormonu fazlalığında göğüsten süt gelir diye duymuştum. sen bir doktora danış en iyisi.

saol cnm aile hekimine sordum oda öle dedi araştırma hastanesine gitmemi önerdi randevu alıp gitcem

canım prolaktin yüksek olduğunda oluo bu dediğin,doktor bi ilaç verio bir ay kullanıosun tekrar test yapıo,genelde düşüyo hemen diye biliyorum...bende de çok yüksek çıktı,ilaç hemen halletti

canım prolaktin yüksek olduğunda oluo bu dediğin,doktor bi ilaç verio bir ay kullanıosun tekrar test yapıo,genelde düşüyo hemen diye biliyorum...bende de çok yüksek çıktı,ilaç hemen halletti

tşkrler cnm p.tesiye randevu aldım gitcem bakalım ne çıkcak

benım senelerdır sol gogsumden bır damla sut gelıyor sıkınca ama adetın gecıktıyse teste guvenme sakın derım ben suan oyle zor bı durumdayımdayımkı bı saat sonra kyrtajım var psıklojım bozuk gec kalmadan doktora gıt eczanelerde yapılan testler cogunlukla yanlıs cıkıyor ustunede adet gormus olabılırsın bnm gıbı hemen ozel bı dr ye gıt mılyRLARCA LIRADAN OLMAKTNSA GEC KALMA SU ANDA 3BUCUK MILYrım cope gıdıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…