Adetim gecikti sence neden?

edayesilgoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
2
-1
27
Merhaba yaşım 24
Bundan 50 gün önce erkek arkadaşımla korunarak ilişki yaşadık boşalma olduktan 10 dk sonra felan temizken korunmasız sürtünme oldu çok kısa
O günden 10 gün sonra normal 5 günlük adetimi oldum
Bu ay 12 gün gecikme yaşıyorum fakat.
Sizce sebebi ne olabilir? İlişkiden kaynaklı bir problem olabilir mi çünkü ilk defa hayatımda gecikme yaşıyorum günü gününe olurdum hep.

En iyi cevap
Stres mevsim değişimi adeti geciktirir covid gecirdiyseniz yada aşı olduysanız o yüzden de adette gecikme yasanabiliyor. Ister istemez bu konuyu acaba diye kafaya taktiysaniz o yüzdende gecikmiş olabilirsiniz
Stres mevsim değişimi adeti geciktirir covid gecirdiyseniz yada aşı olduysanız o yüzden de adette gecikme yasanabiliyor. Ister istemez bu konuyu acaba diye kafaya taktiysaniz o yüzdende gecikmiş olabilirsiniz

En iyi cevap

Gebelik şüpheniz varsa en mantıklısı test yaptırmak değil mi ?

Burada insanlar diğer ihtimalleri sayınca , " ha sorun yok o zaman" mı diyeceksiniz ?

Siteye yeni menü özellikleri gelse de siz de rahatlasanız.

Sürtünenler 1 e bassın , falanca linke tıklasın seçeneği ihtiyaç olmuş artık.

Yine de yıkasaydınız iyi olurdu bence ama gecikme olabilir stres sinir hava değişimi her şey adeti tetikliyor rahat olmalısın

Ay biz nerden bilelim ya çocuk istemiyorsan git korun, şüphen varsa doktora git

Korunmasız sürüntünmeyle hamile kalmazsın korkma. Spermin rahim içine girip bir tane yumurta bulup onunla döllenmesi lazım yani sen biraz mucizeyi araştırıyorsun. Tabi bu sadece benim fikrim. Doktora gitmek en mantıklısı ve en sağlıklısı. Bu arada korunarak birlikte olduğundan kesinlikle eminsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…