- 12 Eylül 2018
- 24
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi Pitircik13
İlkten pco teşhisi koyuldu daha sonradan detaylı tahliller yapıldıktan sonra konjenital adrenal hiperplazi teshisi koyuldu böbrek üstü bezlerimde sorun varPco ya doğum kontrol hapı çözüm değil. Hapı bıraktığın zaman tekrar düzensizlikler başlar. Fazla kilon var mı ?
İki yıl boyunca neden kullandın ki d. kontrol hapını ?
Doktor tahlil yaptı en son artık bu hapı da içtikten sonra bırakabilirsin demişti. Tahlillerim normal cıktıgı ıcın. Temmuz ayında sevgilimle bi birlikteliğim oldu ama sürtünme olarak yaşadık,ve korunarak oldu prezervatifle. Ama bir daha ki ay adet oldum aslında cok da gebelikten süphelenmiyorum çünkü hep korunarak oldu ama temmuz ayından sonra baska bir iliski yasamadık sadece temmuz ayında oldu. Sanırım hapı yarım bıraktıgım ıcın su an duzensizlik yasıyorumPco zaten düzensiz yapıyor adetleri diye biliyorum. ben olmadığım halde benim bile 10 gün geciktiği olur. Gebelik korkunuz yoksa telaş etmeyin
Kafanızdaki "acaba hamile olabilir miyim" endişesi dahi gecikmeye neden olabilir. Hapı bıraktığın için de olabilir. Ama istersen yine bi doktora görün. hamilelik olduğunu sanmıyorum.Doktor tahlil yaptı en son artık bu hapı da içtikten sonra bırakabilirsin demişti. Tahlillerim normal cıktıgı ıcın. Temmuz ayında sevgilimle bi birlikteliğim oldu ama sürtünme olarak yaşadık,ve korunarak oldu prezervatifle. Ama bir daha ki ay adet oldum aslında cok da gebelikten süphelenmiyorum çünkü hep korunarak oldu ama temmuz ayından sonra baska bir iliski yasamadık sadece temmuz ayında oldu. Sanırım hapı yarım bıraktıgım ıcın su an duzensizlik yasıyorum
Bende biraz kendimi sizin vereceğiniz cevaplarla rahatlatmak istedigim icin buraya bu soruyu sordum birazcık rahatladım tesekkur ediyorumKafanızdaki "acaba hamile olabilir miyim" endişesi dahi gecikmeye neden olabilir. Hapı bıraktığın için de olabilir. Ama istersen yine bi doktora görün. hamilelik olduğunu sanmıyorum.
Ne konuda yardim istiyorsun anlamadım canım, tekrar kan vereceksin doktorun dediği gibi.Arkadaslar adetime 2 gun vardi dün gebelik testi yapmistim cift cizgi cikti ama biraz soluk ama belli oluyor bugunde kan testi yaptim sonuc 97,33 cikti doktoruma dedim 2 gun sonra yine test yaptir dedi eczaneye gittik kadina gosterdim yaptigim hamilelik testinide gosterdim hamilesin dedi 1,2 haftalik dedi sonra yine test aldım yaptim yine iki cizgi cikti biri biraz silik nolur bana yardim edin
Acaba hamilemiyim o konuda canmNe konuda yardim istiyorsun anlamadım canım, tekrar kan vereceksin doktorun dediği gibi.
97 yüksek bi değer canım 5 ten yukarısı gebelik olarak tanımlanıyor zaten. Ama artışı takip etmek için 2 günde 1 kan vermek gerekli. Sağlıklı gebelikse 2 günde 1 olmak üzere 2 kat artar.Acaba hamilemiyim o konuda canm
Canım benim (birim:MlU/ml 0,5-5) yaziyorum canm bu ne oluyor ben anlamadim canm97 yüksek bi değer canım 5 ten yukarısı gebelik olarak tanımlanıyor zaten. Ama artışı takip etmek için 2 günde 1 kan vermek gerekli. Sağlıklı gebelikse 2 günde 1 olmak üzere 2 kat artar.
Canım benim (birim:MlU/ml 0,5-5) yaziyorum canm bu ne oluyor ben anlamadim canm
Canm bu iste
Ayyy cok sagol canm benim insallah artarTamam bu yazdığına göre hamilesin fakat 2 günde bir gidip kan verip artışını izleyeceksin. Sürekli artacak o 97 yazan kısım.